Με το Focus το e-bike σου φωτίζει το δρόμο σαν αυτοκίνητο

Focus

Ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο e-bike σήμερα, αφορά στο σύστημα φωτισμού. Όμως αν δεν σας αρκούν οι βασικές λύσεις, τότε η BYB Tech έχει τη λύση για εσάς.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη start up δημιούργησε το Focus, ένα σύστημα φωτισμού για ποδήλατα που συσσωρεύει 5000 lumen! Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν στην ιταλική εταιρεία, είναι το ισχυρότερο φως που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ποδήλατο και φωτίζει, λίγο-πολύ, όσο και οι προβολείς του αυτοκινήτου σας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νύχτα λοιπόν γίνεται μέρα με το πάτημα ενός κουμπιού και μάλιστα μέσω ενός εξαρτήματος που ζυγίζει μόνο 49 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 66 x 41 x 16 mm.

Μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε τύπο e-bike ή απλού ποδηλάτου αλλά ειδικά στα ηλεκτρικά ποδήλατα, μπορείτε απλά να το συνδέσετε με το ηλεκτρικό σύστημα και θα χρειαστεί ξανά να κάνετε ανεξάρτητη φόρτιση. Βέβαια, ακόμα κι αν χρειαστεί, αρκούν μόλις 15 λεπτά για να γεμίσει η μπαταρία και να εξασφαλίσει 20 ώρες φωτισμού.

Αυτό αφορά στο beacon mode, τη ρύθμιση... φάρου, όπου το σύστημα αναβοσβήνει σταθερά στα 5000 lumen. Αντίστοιχο φωτισμό προσφέρει και στο high-beam mode που χρησιμοποιείται κυρίως χειροκίνητα, όταν θέλεις να «παίξεις φώτα» και μπορούν να σε δουν σε απόσταση 2 χιλιομέτρων!

Από εκεί και πέρα υπάρχει το low-beam mode με 800 lumen σταθερού φωτισμού αλλά και το rear-red-mode που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το Focus ως πίσω φως, είτε με σταθερό φωτισμό είτε με διακεκομμένο, στα 300 lumens.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω app μπορείτε να το συνδέσετε με συσκευές iOS και Android και να το χειρίζεστε από εκεί. Μπορείτε να το βρείτε online, με τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 125 ευρώ.

Οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ