Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Lancia ήρθε στην Ελλάδα -Πόσο κοστίζει;

Ηλεκτρικό ποδήλατο Lancia Genio 2024

Η Lancia έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων και κάποια από τα μοντέλα αυτής της σειράς που φέρουν το σήμα της ιταλικής εταιρείας είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.

Η Lancia έχει από τέλη του 2022 τη δική της σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων την οποία και δημιούργησε σε συνεργασία με την ιταλική Platum με στόχο να ενισχύσει τις επιλογές μικροκινητικότητας που έχει στη διάθεσή του το κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Lancia Genio είναι ένα trekking ποδήλατο με σκελετό από αλουμίνιο, το οποίο μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα και ευκολία στο αστικό περιβάλλον, ενώ οι τροχοί των 27,5 ιντσών με τα φαρδιά ελαστικά του επιτρέπουν να διασχίζει με άνεση και χωματόδρομους. Έτσι μπορεί να εξυπηρετήσει τους ποδηλάτες τόσο στην καθημερινή τους μετακίνηση όσο και κατά την περίοδο των διακοπών τους ως μια λύση «παντός εδάφους».

Για την υποβοήθηση του αναβάτη κατά το πεταλάρισμα, και με ταχύτητα κίνησης έως και 25 χλμ./ώρα το Genio φέρει ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 250 Watt και μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητα 374 Wh.

Ο εν λόγω συνδυασμός μπορεί να προσφέρει σύμφωνα με τη Lancia αυτονομία που φτάνει έως και τα 70 χιλιόμετρα, με την αποσπώμενη μπαταρία να έχει ενσωματωθεί στον κεντρικό σωλήνα του πλαισίου και να χρειάζεται τέσσερεις με έξι ώρες για μια πλήρη φόρτιση από οικιακή πρίζα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εξοπλισμό του Genio, που ζυγίζει 24 κιλά, περιλαμβάνεται κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων της Shimano, τηλεσκοπικό πιρουνι, δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, σχάρα μεταφοράς αντικειμένων στο πίσω μέρος, αδιάβροχο ηλεκτρονικό κοντέρ αλλά και προστατευτικά φτερά τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω τροχό.

Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό ποδήλατο Genio της Lancia είναι διαθέσιμο και μέσω αλυσίδων ηλεκτρονικών ειδών με την τιμή του να ξεκινά από τα 999 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ