Ηλεκτρικό ποδήλατο παντός καιρού και εδάφους σε τιμή ευκαιρίας

Engwe M20

Μια ακόμα υλοποίηση της αμερικανικής Enqwe καθιστά την απόκτηση ενός στιλάτου και ιδιαίτερα ικανού ηλεκτρικού ποδηλάτου εξαιρετικά προσιτή.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν ένα… ακριβό χόμπι το οποίο αφορά είτε τους έχοντες και κατέχοντες είτε εκείνους που θα αποφασίσουν να επενδύσουν ένα σεβαστό ποσό ώστε να καταστήσουν τις καθημερινές μετακινήσεις τους βιώσιμες και αποδοτικές.

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι διαφορετική καθώς ημέρα που περνά, η ευρύτερη κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων υποδέχεται νέες και ως επί το πλείστον προσιτές επιλογές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Engwe M20, το οποίο έχει αμερικανική καταγωγή έχοντας κατασκευαστεί ώστε καταφέρει να επιβιώσει στα απαιτητικότερα τερέν.

Το παντός καιρού και εδάφους ηλεκτρικό ποδήλατο της Engwe προσφέρεται με τροχούς 20 ιντσών τους οποίους ντύνουν χωμάτινα ελαστικά, ένα σύστημα διπλών προβολέων και design το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε μοτοσικλέτα και λιγότερο σε ποδήλατο.

Τοποθετημένος στον πίσω τροχό, ο ηλεκτροκινητήρας του Engwe M20 αποδίδει 1.000 Watt και 55 Nm ροπής, επιτρέποντας στον αναβάτη να φτάσει με χαρακτηριστική ευκολία τη μέγιστη ταχύτητας υποβοήθησης των 45 χλμ./ώρα.

Engwe-M20

Σε ό,τι αφορά στην αυτονομία, η έκδοση με τις δύο μπαταρίες των 26 amps επιτρέπει να διανύσει κανείς μια απόσταση 75 χιλιομέτρων ενώ εκείνη με τη μία μπαταρία χωρητικότητας 13 amps σού επιτρέπει να καλύψεις έως και 55 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σκελετός του νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου της Engwe M20 είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, το σύστημα πέδησης αποτελείται από υδραυλικά δισκόφρενα, ενώ την υπογραφή της Shimano φέρει το σύστημα μετάδοσης των επτά σχέσεων.

Το βάρος του Engwe M20 φτάνει 34,8 κιλά, τιμή που δεν απέχει σημαντικά από τα επίπεδα της κατηγορίας στην οποία δραστηριοποιείται.

Πέρα από τον ελκυστικό σχεδιασμό του και τις δυνατότητες που προσφέρει ο συνδυασμός ενός ισχυρού ηλεκτρικού μοτέρ με ένα μικτής χρήσης setup, το συγκριτικό πλεονέκτημα του Engwe M20 προκύπτει από την τιμή του, η οποία στην αμερικανική αγορά δεν θα ξεπερνά τα 1.500 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ