Το νέο ιταλικό ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει αυτονομία αυτοκινήτου (τιμή)

MCipollini ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτονομία αυτοκινήτου

Το ηλεκτρικά ποδήλατα εξελίσσονται διαρκώς με την αυτονομία τους να αυξάνεται όλο και περισσότερο όπως φαίνεται και από τις προτάσεις της ιταλικής MCipollini.

Ως λύση μικροκινητικότητας τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελούν μια πρόταση που συνδυάζει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, στον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια εκείνο που βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των κατασκευαστών είναι η αύξηση της αυτονομίας τους, η οποία πλέον φτάνει σε επίπεδα που μπορούν να βγάλουν έναν ποδηλάτη με αξιώσεις και έξω από το αστικό περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα νέα ποδήλατα Fybra που παρουσίασε η MCipollini, η ιταλική εταιρεία του πολυπρωταθλητή ποδηλασίας Mario Cipollini, τα οποία ανεβάζουν την αυτονομία τους σε δυσθεώρητα μέχρι πριν από λίγα χρόνια επίπεδα.

Με τις εκδόσεις R και GX αντίστοιχα, η νέα σειρά Fybra προσπαθεί να ικανοποιήσει τα γούστα εκείνων που αρέσκονται να κινούνται στην άσφαλτο αλλά και των ποδηλατών που έχουν βλέψεις για εκτός δρόμου διαδρομές, με το Fybra GX να είναι το πρώτο μοντέλο της MCipollini που προσφέρεται από την ιταλική εταιρεία για οδήγηση εκτός δρόμου.

Στοιχείο που κάνουν της δύο ανθρακονημάτινες προτάσεις της MCipollini να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός του μονοκόκ πλαισίου που επιτρέπει την τοποθέτηση ελαστικών με μεγάλο πλάτος σε τροχούς 700c.

Τα νέα μοντέλα των Ιταλών φέρουν την ενσωματωμένη στον λαιμό ανάρτηση HiRide AR 1.5 με διαδρομή 18 χιλιοστών και τον ηλεκτρικό κινητήρα Polini EP3+ Evo τοποθετημένο στην μεσαία τριβή με τον ποδηλάτη να λαμβάνει τις σχετικές πληροφορίες από ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα highlight των νέων Fybra είναι η ενσωματωμένη στο πλαίσιο συσκευή GPS για τον εντοπισμό του ποδηλάτου σε περίπτωση κλοπής, το ενσωματωμένο πίσω φως αλλά και οι βάσεις για την έξτρα μπαταρία και τα προαιρετικά φτερά που είναι απαραίτητα για εκείνους που κάνουν μεγάλες αποστάσεις.

Για την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια φροντίζει μια σχετικά μεγάλη μπαταρία 500 Wh η οποία μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 220 χιλιόμετρα, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται δισκόφρενα τόσο για τον εμπρός όσο και για τον πίσω τροχό.

Με συνολικό βάρος μεταξύ 15,5-17 κιλών τα νέα MCipollini Fybra είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Ιούνιο σε πέντε διαφορετικά μεγέθη (από XS έως και XL) με την τιμή τους να ξεκινά από τα 11.050 ευρώ για την έκδοση R και από τα 12.050 ευρώ για την έκδοση GX.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ