Η ευκαιρία της χρονιάς -Ποιος γνωστός κατασκευαστής προσφέρει ηλεκτρικά ποδήλατα με μόλις 799 ευρώ

Kymco ηλεκτρικό ποδήλατο

Στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων δραστηριοποιείται πλέον η Kymco, προσφέροντας εξαιρετικά προσιτές λύσεις που ξεκινούν από τη δελεαστική τιμή των 799 ευρώ.

Την παγιωμένη αντίληψη ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένα ακριβό… σπορ έρχεται να καταρρίψει η Kymco, παρουσιάζοντας τις δικές της δίτροχες προτάσεις στην εν λόγω κατηγορία.

Ο λόγος για τη σειρά Kymco Q, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα με πανομοιότυπα σχεδίαση αλλά ουσιαστικές διαφορές στις τεχνικές τους προδιαγραφές.

H ταϊβανέζικη φίρμα, η οποία έχει καταξιωθεί στον κόσμο των δύο τροχών με τα scooters και τα mega scooters, αποκάλυψε τρία εξαιρετικά προσιτά ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία μάλιστα διαθέτουν αλουμινένιο σκελετό και αποσπώμενη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτιστεί σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα και εξασφαλίζει αυτονομία που φτάνει έως και τα 90 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, η σειρά των ποδηλάτων της Kymco ξεκινά από το Kymco Q Lite, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 799 ευρώ.

Στα 899 ευρώ προσφέρεται το Kymco Q, στις προδιαγραφές του οποίου ξεχωρίζουν τα υδραυλικά δισκόφρενα, το σύστημα μετάδοσης των δέκα σχέσεων της Shimano και οι αλουμινένιοι τροχοί των 20 ιντσών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αντίθεση με το Kymco Q Lite, το Kymco Q διαθέτει ανάρτηση και στους δύο άξονες, η ισχύς του ηλεκτρικού μοτέρ ανέρχεται στα 250 Watt και η μέγιστη ταχύτητα στην οποία παραμένει ενεργή η ηλεκτρική υποβοήθηση φτάνει τα 25 χλμ./ώρα.

Στην κορυφή της γκάμας των ηλεκτρικών ποδηλάτων της κορεατικής φίρμας τοποθετείται το Kymco B, το οποίο κοστίζει 999 ευρώ και διαθέτει σύστημα φωτισμού LED, τροχούς 21 ιντσών, σχάρα μεταφοράς και 10τάχυτο κιβώτιο της Shimano Deore.

Οι προαναφερόμενες τιμές αφορούν στην ισπανική αγορά όπου έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση των ποδηλάτων της Kymco και προσφέρονται τη δεδομένη χρονική στιγμή με σημαντική έκπτωση.

Μάλιστα, η κορεατική φίρμα προσφέρει δωρεάν και την αποστολή των ηλεκτρικών ποδηλάτων για εκείνους που θα παραγγείλουν το ηλεκτρικό ποδήλατο της Kymco μέσω του Διαδικτύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ