Ηλεκτρικό ποδήλατο από τη Honda με τιμή έκπληξη (+video)

MUJI Honda MS 01 ηλεκτρικό ποδήλατο σε τιμή έκπληξη 2022

Η Honda επενδύει στις λύσεις μικροκινητηκότητας με απτή απόδειξη το προσιτό ηλεκτρικό MUJI Honda MS 01 με την ιδιαίτερη σχεδίαση που θυμίζει μοτοποδήλατο.

Η όψη του θυμίζει έντονα τα κλασικά συμβατικά μοτοποδήλατα, ωστόσο ο ηλεκτρικός του κινητήρας αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το κατατάσσουν στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Ο λόγος για το MUJI Honda MS 01, το οποίο έρχεται για να κατακλύσει τους δρόμους της πόλης έχοντας παράλληλα μια τιμή κάτι παραπάνω από ελκυστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το MUJI Honda MS 01 αποτελεί προϊόν συνεργασίας της ιαπωνικής εταιρεία με την επίσης ιαπωνική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής MUJI, η οποία έχει παρουσία και σε ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτό που κάνει τη νέα αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Honda να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη σχεδίαση που θυμίζει μοτοποδήλατο και ανεβάζει τη χρηστικότητα σε επίπεδα μικρού scooter.

Η «ανάποδη» ραχοκοκαλιά του ατσάλινου πλαισίου και η έλλειψη παράλληλης δοκού δημιουργούν άπλετο χώρο ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, με την χρηστική ποδιά που βρίσκεται εκεί να εξυπηρετεί τόσο για την τοποθέτηση των ποδιών, όταν δεν πεταλάρει ο αναβάτης, όσο και αντικειμένων, όπως είναι για παράδειγμα οι τσάντες του super market.

Η σέλα είναι επίσης μεγάλη σε μέγεθος, θυμίζοντας αντίστοιχα σέλα από κλασικό μοτοποδήλατο, ενώ εξοπλισμός είναι μάλλον πλήρης για τα δεδομένα της κατηγορίας με ηλεκτρονικό κοντέρ, φώτα εμπρός αλλά και πίσω και δισκόφρενο στον εμπρός τροχό. Για την αντιμετώπιση των ανωμαλιών φροντίζουν οι χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών αλλά και οι αναρτήσεις και στα δύο άκρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το MUJI Honda MS 01 φέρει μικρό αλλά ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα 400W, ο οποίος συνδυάζεται με αφαιρούμενη μπαταρία 960 Wh. Με αυτό το μοτέρ το ηλεκτρικό ποδήλατο της Honda μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 25 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του φτάνει στα 65 χλμ., σύμφωνα και με επίσημα στοιχεία.

Το μεγαλύτερο από όλα τα ατού βέβαια του MUJI Honda MS 01 είναι η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του, η οποία στην Κίνα φτάνει στα μόλις 735 ευρώ και κάνει την αγορά του μια πραγματική επένδυση για οικονομικές αστικές μετακινήσεις κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ