Ηλεκτρικό ποδήλατο από τα Lidl –Πόσο κοστίζει;

Zundapp Z801 eBike 1

Η κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων διαθέτει πολλές επιλογές και πολλές εταιρείες ανταγωνίζονται για την επίτευξη μιας λογικής τιμής.

Η μικροκινητικότητα και οι εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, με όλους σχεδόν του «τύπους» να παρουσιάζουν αύξηση των πωλήσεων, μέσω του πλήθους των επιλογών της αγοράς.

Zundapp Z801 eBike 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το Zundapp Z801, του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Lidl που κοστίζει λιγότερο από 1.000 ευρώ και διατίθεται σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας στην Ευρώπη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην αγορά, καθώς πέρυσι κυκλοφορούσε με τιμή 899 ευρώ. Η διάθεση του σταμάτησε για λίγους μήνες, και επανήλθε στον εμπορικό στίβο με τιμή εκκίνησης τα 979,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της έκπτωσης που το συνοδεύει.

Zundapp Z801 eBike 3

Το Zundapp Z801 είναι ένα mountail bike με αλουμινένιο σκελετό και βάρος 22 κιλών. Είναι σχεδιασμένο για αναβάτες με ύψος από 1,70 μέτρα έως 1,90 μέτρα και μπορεί να αντέξει βάρος άνω των 120 κιλών, οπότε παρόλο που δεν είναι ελαφρύ, το αναπληρώνει με το φορτίο.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Lidl είναι εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα πλήμνης και μια μπαταρία ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Ο ηλεκτροκινητήρας παράγει ισχύ 250 W και η μπαταρία προσφέρει ενεργειακή χωρητικότητα 480 Wh, συνδυασμός που του επιτρέπει να προσφέρει υποβοήθηση στο πεντάλ με ταχύτητα έως και 20 km/h.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Zundapp Z801 eBike 4

Η αυτονομία με μία μόνο φόρτιση ποικίλλει ανάλογα με το στιλ οδήγησης και τη χρήση. Σε περίπτωση έντονης ηλεκτρικής υποβοήθησης, η αυτονομία θα μειωθεί στα 30 χλμ. στη χειρότερη περίπτωση, ενώ σε ένα πιο ευνοϊκό σενάριο όπου απαιτείται ελάχιστη υποβοήθηση από το ηλεκτρικό σύστημα, θα σας επιτρέψει να διανύσετε 125 χιλιόμετρα πριν το επαναφορτίσετε, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του κατασκευαστή.

Τέλος, το ηλεκτρικό ποδήλατο της Lidl διαθέτει φρένα της Tektro, Shimano KMC, κιβώτιο Turney 7 σχέσεων, ειδική αλυσίδα για ηλεκτρικά ποδήλατα και μπροστινή ανάρτηση (πίσω δεν έχει).

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ