Αυτή είναι η ηλεκτρική μοτοσικλέτα των 1.400 ευρώ -Με εντυπωσιακή αυτονομία 350 χιλιομέτρων

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα των 1.400 ευρώ με 350 χιλιόμετρα αυτονομία

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα project που φιλοξενούνται ως καμπάνια για χρηματοδότηση στην πλατφόρμα crowdfunding Indiegogo είναι το ηλεκτρικό Eunorau Flash.

Σχεδιαστικά το Eunorau Flash κινείται μεταξύ μοτοποδηλάτου και μικρής μοτοσικλέτας, ωστόσο λανσάρεται ως ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο, βάσει προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών χρειάζεται δίπλωμα κατηγορίας AM για να οδηγηθεί νόμιμα αφού η τελική του φτάνει στα 45 χλμ./ώρα.

Η σχεδίαση είναι μόνο ένα από τα πράγματα που κάνουν το Eunorau να ξεχωρίζει από ένα τυπικό ηλεκτρικό ποδήλατο με το άλλο να είναι οι επιλογές των ενδιαφερόμενων για την κίνησή του αλλά και η αυτονομία που δείχνει να μην έχει αντίπαλο ανάμεσα στα ηλεκτρικά ποδήλατα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Flash είναι διαθέσιμο με ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω τροχό, εμπρός και πίσω ή ηλεκτρικό μοτέρ στα πετάλια, αλλά και με έτοιμες θέσεις για να δεχτεί έως και τρεις μπαταρίες στον σκελετό του. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η μία βρίσκεται κάτω από τη σέλα, ενώ οι άλλες δύο πίσω από το λαιμό του σκελετού με την πάνω να μοιάζει με ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας.

Ο κινητήρας που τοποθετείται στον πίσω τροχό έχει απόδοση 750 Watt και αν συνδυαστεί με μοτέρ στον εμπρός τροχό, η συνολική απόδοση φτάνει τo 1,5 kW ή λίγο πάνω από δύο ίππους, ενώ στη διαμόρφωση με τον κινητήρα στα πετάλια η απόδοση είναι 1000 Watt.

Ανεξάρτητα από την επιλογή ηλεκτρικού μοτέρ και συνδυασμού μπαταριών η τελική ταχύτητα σε όλες τις εκδόσεις φτάνει στα 45 χλ./ώρα, ενώ όλα τα Flash φέρουν ανάρτηση και στα δύο άκρα και μεγάλη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει και δύο άτομα. Οι τροχοί με τα χωμάτινα ελαστικά είναι 20 ιντσών, ενώ δισκόφρενα έχουν τοποθετηθεί τόσο εμπρός όσο και πίσω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην έκδοση και με τις τρεις μπαταρίες το Flash γίνεται ένα αστικό GT αφού σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία που προσφέρει μπορεί να φτάσει έως και τα 350 χλμ.

Η τιμή της βασικής έκδοση του Flash με τον έναν κινητήρα των 750 Watt και την μία συστοιχία μπαταριών ξεκινά από τα 1.398 ευρώ, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Eunorau σκοπεύει να δημιουργήσει και κάποια έκδοση που να μην χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης για την χρήση της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ