Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Peugeot

peugeot cycle

Η γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην κατασκευή ηλεκτρικών ποδηλάτων μέσω της Peugeot Cycles, παρουσίασε ένα νέο μοντέλο που μπορεί να μεταφέρει έως τρία παιδιά ή βαρύ φορτίο στο μπροστινό μέρος.

Το επονομαζόμενο Digital e-Bike έχει σχεδιαστεί ειδικά για την χρήση στην πόλη και είναι με διαφορά το πιο φουτουριστικό από τα τρία νέα ποδήλατα, χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του V. Το Digital e-Longtail ξεχωρίζει για το μακρόστενο πίσω μέρος, το οποίο διαθέτει καθισματάκια για δύο παιδιά και τις ανάλογες βάσεις για τα πόδια τους.

peugeot cycle b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίο, αλλά και πιο οικογενειακό από όλα δεν είναι άλλο από το Digital eFront Load, που λόγω του εκτεταμένου μεταξονίου είναι σε θέση να μεταφέρει έως και τρία παιδιά. Διαφορετικά, ο χώρος στο μπροστινό μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, για αποσκευές και φορτία.

Αν και τα νέα αυτά ηλεκτρικά ποδήλατα βρίσκονται ακόμα σε πρωτότυπο στάδιο, η εταιρεία σκοπεύει να τα έχει έτοιμα για παραγωγή στο τέλος της χρονιάς ή στις αρχές του 2024. Παράλληλα, από ότι υποστηρίζει, θα φέρουν και περισσότερα χαρακτηριστικά.

peugeot cycle c

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως ανάμεσα στον εξοπλισμό τους θα είναι εκτός της ηλεκτρικής υποβοήθησης, το αντικλεπτικό σύστημα, το σύστημα εντοπισμού του, η πλοήγηση, τα προγνωστικά καιρού στον προορισμό και τα στατιστικά της διαδρομής.

Τα σημερινά ποδήλατα της Peugeot Cycles σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και διανέμονται, μέσω της Cycleurope Industries, η οποία έχει την αποκλειστική άδεια της γαλλικής εταιρείας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επερχόμενα eBikes, θα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και πωλούνται από την start-up Beweel και τα κανάλια της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ