Ηλεκτρικό ποδήλατο από τα Lidl -Ποια είναι η τιμή-έκπληξη;

Lidl e-bike

Η αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ Lidl ασχολείται το τελευταίο διάστημα και με τα e-bike, προσφέροντας δύο μοντέλα δικής της φίρμας με τιμή ελαφρώς πάνω από τα 1.000 ευρώ.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός καινούργιου e-bike, θα έχετε παρατηρήσει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα των Lidl σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης διαθέτει αρκετές προτάσεις.

Lidl Crivit e-bikes 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τα e-bike άλλων κατασκευαστών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο ποδηλάτων από τη μάρκα Crivit της Lidl. Τόσο το Crivit Urban E-Bike X όσο και το Urban E-Bike Y είναι ήδη διαθέσιμα προς 1.199 ευρώ.

Με βάρος περίπου 20 κιλά, τα e-bike της Crivit είναι σχετικά ελαφριά για να μπορέσει να το σηκώσει ο ποδηλάτης πάνω από ένα εμπόδιο ή στις σκάλες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο πλαίσιο αλουμινίου, στον κάτω μέρος του οποίου τοποθετήθηκε η αφαιρούμενη μπαταρία 360 Wh.

Lidl Crivit e-bikes 3

Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, προσφέρει αυτονομία έως και 70 χλμ., η οποία είναι επαρκής για τις ημερήσιες μετακινήσεις. Εκτός από την δύναμη που ασκεί ο ποδηλάτης στα πεντάλ, ένας κινητήρας 250 W που είναι ενσωματωμένος στην πλήμνη του πίσω τροχού υποστηρίζει την κίνηση και επιταχύνει το e-bike έως και τα 25 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον και τα δύο e-bike της Crivit διαθέτουν πέντε προγράμματα λειτουργίας και αισθητήρα που προσδιορίζει αυτόματα πόση ροπή θα στείλει στον τροχό (έως και 40 Nm).

Lidl Crivit e-bikes 4

Από πλευράς εξοπλισμού, τα δύο e-bike διαθέτουν ανθεκτικά ελαστικά από την Kenda, δισκόφρενα από την Tektro και μία οθόνη LED που εκτελεί χρέη «πίνακα οργάνων» και παρουσιάζει αρκετές πληροφορίες στον ποδηλάτη.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ