Το φθηνό ποδήλατο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το φθηνό ηλεκτρικό ποδήλατο

Οι προτάσεις των κατασκευαστών είναι πραγματικά εκατοντάδες, ωστόσο, υπάρχει και μία που φαίνεται να συγκεντρώνει όλα αυτά που επιθυμεί κανείς στην καθημερινότητα του, σε ένα «πακέτο» με προσιτή τιμή για τα δεδομένα των ηλεκτρικών και αποδεδειγμένη εμπορική πορεία.

Ειδικότερα και αναφορικά με την κατηγορία των αναδιπλούμενων ηλεκτρικών ποδηλάτων, το μοντέλο BK6 της γαλλικής Hitway είναι, σύμφωνα και με δημοσιεύματα, το 2ο στη σχετική λίστα με τα best seller προσιτά ηλεκτρικά ποδήλατα με τιμή κάτω από 1.000 ευρώ και «σπαστό» πλαίσιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Hitway BK6, το οποίο βρίσκεται στην αγορά εδώ και δύο χρόνια, φέρει τροχούς 20 ιντσών με φαρδιά ελαστικά και ηλεκτρικό κινητήρα στα 250 W και 36 Volt, ο οποίος προσφέρει υποβοήθηση έως και τα 25 χλμ./ώρα.

Η χωρητικότητα της αφαιρούμενης μπαταρίας του BK6 φτάνει στα 11,2 Ah και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του προσφέρει αυτονομία που μπορεί να φτάσει από τα 35 έως και τα 90 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, ανάλογα με το στιλ οδήγησης αλλά και τις συνθήκες που χρησιμοποιείται. Για την πλήρη φόρτιση τη μπαταρίας από οικιακή πρίζα απαιτούνται τέσσερεις με πέντε ώρες,

Το Hitway BK6 μπορεί να αντιμετωπίσει δρόμο με κλίση έως και 25 μοίρες και έχοντας πιρούνι στον εμπρός τροχό μπορεί να κινηθεί και σε εκτός δρόμου διαδρομές, αν και με βάση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν θα προτιμηθεί από τους φίλους της off road οδήγησης και εκείνους που επιθυμούν να κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες στο δρόμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είναι διπλωμένο οι διαστάσεις του BK6 φτάνουν στα 930, 500 και 720 χλστ., για το μήκος, το πλάτος και το ύψος αντίστοιχα, ενώ κανονικά το ηλεκτρικό ποδήλατο της Hitway έχει 1.770 χλστ. μήκος, 530 χλστ. πλάτος και 1.200 χλστ. ύψος. Το καθαρό βάρος ξεκινά από τα 26,6 κιλά, ενώ το μέγιστο φορτίο ανακοινώνεται στα 120 κιλά, κάτι που κάνει το BK6 ιδανικό για την συντριπτική πλειοψηφία των σωματότυπων. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία προτείνει το ποδήλατο για ύψη από 1,65 έως και 1,90 μ.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του BK6 ανήκουν τα φώτα εμπρός και πίσω, τα δισκόφρενα και στους δύο τροχούς αλλά και ο ψηφιακός πίνακας πληροφοριών. Ο ποδηλάτης μπορεί να ρυθμίσει την αντίσταση των πεταλιών σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και κιβώτιο της Shimano επτά σχέσεων.

Στην ιστοσελίδα της Hitway, η τιμή του BK6 ξεκινά από τα 749 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ