Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ποδηλατικός αγώνας του πλανήτη

Tour de Greece Skoda

Το περίφημο «Tour de France» έρχεται στη χώρα μας και ειδικότερα στην Αρχαία Ολυμπία, η οποία θα φιλοξενήσει την 1η Απριλίου 2023 ένα etape 150 χιλιομέτρων.

Άρωμα Ελλάδας αποκτά ο διασημότερος ποδηλατικός αγώνας του πλανήτη με τη διοργάνωση ενός etape 150 χιλιομέτρων στη χώρα μας.

O αγώνας «L’Étape Greece by Tour de France», θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα λάβει χώρα την 1η Απριλίου 2023 στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που ήδη φιλοξενείται σε 22 χώρες και προσφέρει μια ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Škoda ως αποκλειστικός ονομαστικός χορηγός υποστηρίζει αυτή τη μοναδική στιγμή, όπου ο θρύλος του Tour de France συναντά τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας, εκεί όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσημο αυτοκίνητο της διοργάνωσης θα είναι το Skoda Enyaq iV, το οποίο θα δώσει την εκκίνηση των αγώνων και θα καθοδηγήσει τους ποδηλάτες στις διαδρομών των 150 και των 75 χιλιομέτρων.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Škoda στην Expo Area μπροστά από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας θα φιλοξενεί τις δύο κορυφαίες προτάσεις της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο λόγος για το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV καθώς και το δυναμικό Škoda Kodiaq RS.

Δυνατότητα συμμετοχής στους αγώνες των 150 και των 75 χιλιομέτρων θα έχουν και ερασιτέχνες ποδηλάτες, καταβάλλοντας το αντίστοιχο παράβολο το οποίο ανέρχεται σε 150 ευρώ στην πρώτη περίπτωση και σε 110 ευρώ στη δεύτερη.

Τέλος, στις δύο Απριλίου πρόκειται να διοργανωθεί το Family Ride σε μια διαδρομή 28 χιλιομέτρων και το Kids Race, ένας αγώνας για μικρά παιδιά με μήκος μόλις μισού χιλιομέτρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ