Αυτά είναι τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia –Πόσο κοστίζουν;

Lancia eBikes

Η Lancia σε συνεργασία με την Platum, για πρώτη φορά παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Τα τέσσερα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia απευθύνονται στο αντρικό και στο γυναικείο κοινό. Τα Ypsilon Brio και Ypsilon Incanto αφορούν στις γυναίκες, ενώ τα Estro και Genius στους άνδρες.

Όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia χρησιμοποιούν στο σύστημα φρένων και έναν ειδικό αισθητήρα που βελτιώνει την απόδοσή του. Παράλληλα, φέρουν αδιάβροχη LED οθόνη μέσω της οποίας ο οδηγός χειρίζεται την εκκίνηση, τα φώτα, αλλά και την εμπλοκή της ηλεκτρικής υποβοήθησης.

Μεμονωμένα, το Ypsilon Brio είναι ένα αναδιπλούμενο, ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο, με τροχούς 20 ιντσών και 250W ηλεκτροκινητήρα, που διαθέτει μπαταρία 36V (281 Wh). Η αυτονομία είναι έως και 60 χλμ. και η τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lancia e-bike

Τα Lancia Ypsilon Incanto και Estro χρησιμοποιούν έναν ηλεκτροκινητήρα 250W και μια μπαταρία 374 Wh, που προσφέρουν έως και 70 χλμ./ώρα αυτονομία. Οι τροχοί είναι 26 ιντσών και η εμπρόσθια ανάρτηση προάγει την επιπλέον άνεση. Το κιβώτιο είναι 7τάχυτο της Shimano.

Τέλος το Lancia Genio είναι ένα Trekking ποδήλατο που προορίζεται και για χρήση εκτός πόλεως ή στο χώμα, έχοντας τροχούς 27,5 ιντσών. Το ηλεκτρικό του σύστημα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό του Estro και προσφέρει αυτονομία έως και 70 χλμ. με μια φόρτιση. Το εμπρός πιρούνι παρέχει περισσότερη άνεση σε κάθε είδους διαδρομή.

Τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia είναι ήδη διαθέσιμα στην Ιταλία. Οι τιμές τους ορίζονται στα 1.049 ευρώ για το Ypsilon Brio, τα 1.249 ευρώ για το Ypsilon Incanto και το Estro, αλλά και τα 1.499 ευρώ για το Genio.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lancia eBikes

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ