Αυτό είναι τo απόλυτο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο το καλοκαίρι -Πώς λειτουργεί

Pender

Την καλοκαιρινή περίοδο οι μεταφορικές μας ανάγκες πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα να απαιτούνται έξυπνες λύσεις οι οποίες μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.

Η φόρτωση ενός ποδηλάτου στο αυτοκίνητο αποτελεί για τους περισσότερους μια δύσκολη υπόθεση. Αφενός γιατί απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, αφετέρου γιατί προϋποθέτει γνώση και προσοχή ώστε να αποφύγουμε τις αναποδιές.

Μάλιστα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν επιλέξουμε για τη φόρτωση των ποδηλάτων την οροφή του αυτοκινήτου με την τοποθέτηση ενός ειδικού συστήματος πρόσδεσης.

H δυσκολία στην προκειμένη περίπτωση δεν έγκειται μόνον στο γεγονός ότι θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το ποδήλατο θα στερεωθεί με ασφάλεια στην οροφή του αυτοκινήτου, όπου και θα δέχεται τις αεροδυναμικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, αλλά και στο ότι θα πρέπει να μεταφέρουμε το ποδήλατο έως εκείνο το σημείο του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε επαφή με το αμάξωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Pender

Αναγνωρίζοντας ως... επικίνδυνη την αποστολή πρόσδεσης ενός ποδηλάτου στην οροφή του αυτοκινήτου, η γερμανική εταιρεία Pender προσφέρει ένα πρωτοποριακό αξεσουάρ το οποίο κάνει την όλη διαδικασία να μοιάζει παιχνιδάκι.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τηλεσκοπικό, υδραυλικό μπράτσο, το οποίο τοποθετείται πάνω στις ράγες οροφής και αναλαμβάνει τη μεταφορά του ποδηλάτου από τα χαμηλά στα ψηλά και το αντίστροφο, απαλλάσσοντας τον οδηγό από την άχαρη και πολλές φορές επικίνδυνη διαδικασία.

Στη συνέχεια, μάλιστα, το μπράτσο αυτό ασφαλίζει με αποτέλεσμα να λειτουργεί το ίδιο ως βάση πρόσδεσης του ποδηλάτου.

Κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο, το σύστημα ανύψωσης και πρόσδεσης της Pender είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και ηλεκτρικά ποδήλατα με ανώτερο βάρος τα 30 κιλά.

Τα άσχημα νέα της ημέρας σχετίζονται με την τιμή του, καθώς κάθε ένα από τα συστήματα της Pender στοιχίζει 748 ευρώ και μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα ποδήλατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ