Ζητούνται οδηγοί με μισθό 3.500 ευρώ

οδηγοί φορτηγών προσλήψεις

Μισθούς που παραπέμπουν σε στελέχη πολυεθνικών εταιρειών δίνουν οι Ιταλοί σε οδηγούς βαρέων οχημάτων, προσφέροντάς τους μάλιστα και ελκυστικά μπόνους.

Με τις διαδικτυακές αγορές να γνωρίζουν ολοένα και μεγαλύτερη άνθιση, οι εμπορευματικές μεταφορές αποτελούν έναν από τους κλάδους όπου η ζήτηση για εργαζομένους αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που ζητούν επαγγελματίες οδηγούς, προσφέροντάς τους, μάλιστα, ιδιαίτερα ικανοποιητικούς μισθούς, ώστε να καλυφθούν το συντομότερο δυνατόν οι κενές θέσεις εργασίες.

Μία από τις μεταφορικές εταιρείες που «καίγονται» για οδηγούς είναι η ιταλική εταιρεία Germani με έδρα την περιοχή San Zeno Naviglio της πόλης Μπρέσια, που δραστηριοποιείται στην μεταφορά χημικών ουσιών. Η Germani αναζητά… απεγνωσμένα οδηγούς βαρεών οχημάτων, προσφέροντας τους από 2.800 έως 3.500 ευρώ τον μήνα. Οι συμβάσεις, φυσικά, περιλαμβάνουν 14 μισθούς, μαζί με τα δώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλους μισθούς, ειδικά σε σύγκριση με τη χώρα μας, όπου οι οδηγοί φορτηγών και βαρέων οχημάτων αμείβονται με 650 έως και 1.500 ευρώ ανά μήνα.

προσλήψεις οδηγών

Επιπροσθέτως, όσοι προσληφθούν από την εταιρεία το διάστημα 1-31 Ιουλίου θα λάβουν μπόνους 5.000 ευρώ, ενώ όσοι διαθέτουν πιστοποίηση ADR, η οποία αφορά την μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, θα λάβουν επιπλέον 1.000 ευρώ, άρα 6.000 ευρώ.

Στις αγγελίες που φιλοξενούνται σε πολλές ιταλικές εφημερίδες αναφέρεται ότι η Germani προσλαμβάνει 50 οδηγούς ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στο εργατικό δυναμικό της και να οδηγούν αρθρωτά φορτηγά με σύγχρονο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας τελευταίας γενιάς.

Η ελκυστική προσφορά εργασίας για τους 50 οδηγούς φορτηγών από την ιταλική Germani καταδεικνύει το μεγάλο έλλειμμα οδηγών βαρέων οχημάτων η οποία έχει ανακύψει μετά την άνοδο των ηλεκτρονικών αγορών, των πωλήσεων στον τομέα των τροφίμων, αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο, αδυνατώντας να υποστηρίζει τη μεταφορά εμπορευμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ