Υπάλληλος πρατηρίου «χάριζε» βενζίνη και έχασε τη δουλειά του

Αντλία καυσίμου

Ακριβά πλήρωσε το λάθος του ο υπεύθυνος ενός πρατηρίου καυσίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο οποίος διέθεσε τη βενζίνη σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του.

Τα λάθη σε αυτήν τη ζωή πληρώνονται και μάλιστα ακριβά. Αυτό τουλάχιστον βίωσε ο υπεύθυνος ενός πρατηρίου καυσίμου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένα… μικρό λάθος στην τιμή πώλησης της βενζίνης τού κόστισε τη δουλειά του.

Ο Αμερικανός έκανε το λάθος να διαθέσει μια αρκετά μεγάλη καυσίμων στην… εξευτελιστικά χαμηλή τιμή των 0,69 cents/γαλόνι με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά ύψους 20.000 δολαρίων στην εταιρεία του.

Όπως ήταν φυσικό, το λάθος αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους προϊσταμένους του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία ωστόσο έχει και συνέχεια, καθώς η ιστορία του υπαλλήλου που έχασε τη δουλειά του έγινε γνωστή προκαλώντας ένα κύμα συμπαράστασης.

Ο ρομπέν των… αντλιών βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη στο επίκεντρο των συζητήσεων με αποτέλεσμα να οργανωθεί έρανος για τη συγκέντρωση των 20.000 δολαριών ώστε να καλυφθεί η ζημιά και ο υπεύθυνος του πρατηρίου καυσίμων να μην χάσει τη δουλειά του.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε έφτασε τα 24.000 δολάρια, ωστόσο, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πρατηρίου αποφάσισε να εμείνει στην αρχική απόφαση της απόλυσης και να αρνηθεί το ποσό το οποίο και της προσφέρθηκε.

Η ιστορία με τον απρόσεκτο υπάλληλο του πρατηρίου δεν είχε happy end, κάτι που ελάχιστα μειώνει βέβαια τη συγκινητική κινητοποίηση όσων έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ