Υπάλληλος καθαριότητας δίνει την πιο χρήσιμη συμβουλή για το αυτοκίνητό σου -Τι πρέπει να κάνεις

paranomo-parkarisma (1)

Το μεγάλο πρόβλημα με τις λιγοστές θέσεις στάθμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα ταλαιπωρεί πολλούς οδηγούς καθημερινά, με αποτέλεσμα να παρκάρουν σε θέσεις όπου το αυτοκίνητό τους κινδυνεύει να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Το παρκάρισμα αποτελεί πρόβλημα για χιλιάδες κατοίκους καθημερινά. Στα μεγάλα αστικά κέντρα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται, αλλά αντίθετα αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ως αποτέλεσμα, αρκετοί επιλέγουν συστηματικά την «εύκολη» λύση, παρκάροντας δηλαδή σε κάποια θέση στην οποία το αυτοκίνητό τους δυσχεραίνει όχι μόνο την κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και το έργο ορισμένων εργαζομένων.

Σύμφωνα με έναν ειδικό στην καθαριότητα, μία από αυτές τις ριψοκίνδυνες θέσεις στάθμευσης είναι και δίπλα σε κάδους σκουπιδιών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συνηθισμένη πρακτική στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να βρίσκουν τα οχήματά τους με ζημιές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
kados

Και αυτό γιατί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εργάζονται συχνά υπό την πίεση χρόνου, προκειμένου το απορριμματοφόρο να μην μπλοκάρει για πολλή ώρα την κυκλοφορία του οδικού δικτύου, που σημαίνει ότι αναγκάζονται να κινούνται με γρήγορες κινήσεις.

Επίσης, πολλοί είναι οι οδηγοί που παρκάρουν μπροστά σε κάδους απορριμμάτων, που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να κάνουν μανούβρες ώστε να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τους κάδους και να τους αδειάσουν. Αυτή η συνηθισμένη πρακτική θέτει σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο τα οχήματα όσων έχουν σταθμεύσει νόμιμα αλλά δίπλα σε κάδους.

Επίσης αναφέρει ότι ειδικά στην επαρχία, ελλοχεύει και ο κίνδυνος να πάρει φωτιά ένας κάδος απορριμμάτων, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι κάτοικοι πετούν κάρβουνα που δεν έχουν σβήσει. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να μεταδοθεί η φωτιά στα οχήματα που έχουν σταθμεύσει κοντά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το αυτοκίνητό σου υποστεί ζημιά, ειδικά στην περίπτωση γρατσουνιάς από το απορριμματοφόρο ή τους κάδους απορριμμάτων, είναι σχεδόν απίθανο να αποζημιωθείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ