Απίστευτο -Υπάλληλοι γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας κατασκευάζουν καλάσνικοφ!

kalashnikov

Τουλάχιστον 80 υπάλληλοι της LADA θα κατασκευάζουν από εδώ και στο εξής πυροβόλα όπλα, τροφοδοτώντας τη ρωσική εκστρατεία στα εδάφη της Ουκρανίας.

Οι αβέβαιοι καιροί απαιτούν ρηξικέλευθες λύσεις και όσο η ρωσική εισβολή στα εδάφη της Ουκρανίας συνεχίζεται τόσο αυξάνονται οι ανάγκες των Ρώσων για όπλα.

Αν στην παραπάνω εξίσωση προσθέσει κανείς και την παρατεταμένη… ανομβρία στον εγχώριο κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, τότε η απόφαση οι υπάλληλοι της LADA να μπουν στην παραγωγική διαδικασία των όπλων και ειδικότερα των Kalshnikov φαντάζει από λογική έως αναμενόμενη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν από το εσωτερικό της AutoVAZ, τουλάχιστον 80 υπάλληλοι του ρωσικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν… αποσπαστεί στη γειτονική βιομηχανία IMZ και ειδικότερα στη γραμμή παραγωγής των Kalshnikov, των διασημότερων πυροβόλων όπλων του πλανήτη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
kalashnikov

Μάλιστα στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι 80 υπάλληλοι της AutoVAZ, ενισχύοντας περαιτέρω την παραγωγική δυναμικότητα της εγχώριας βιομηχανίας όπλων.

Άλλωστε κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε η AutoVAZ θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, μετά και την αποχώρηση της Renault από την κοινοπραξία και τη διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας στην πλειονότητα των εργοστασίων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ