Το υγρό νεκροταφείο της πρωτεύουσας- Δείτε το μυστικό που κρύβεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

υγρό νεκροταφείο αυτοκινήτου αθηνών σουνίου

Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα υπάρχει ένα υγρό νεκροταφείο αυτοκινήτων, το οποίο έχει μετατραπεί σε καταδυτική ατραξιόν.

Στη λίστα με τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας καταλαμβάνει επάξια θέση η Αθηνών-Σουνίου, ο δρόμος που συνδέει το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας με τον περίφημο ναό του Ποσειδώνα.

Όσο διαρκεί η διαδρομή προς το Σούνιο, ο οδηγός απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο, ξεφεύγοντας από το ασφυκτικό γκρίζο της αθηναϊκής πρωτεύουσας.

Τα νερά, ωστόσο, του Αιγαίου που βρέχουν την Αττική Γη «κρύβουν» και ένα μυστικό: Ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων τα οποία κείτονται στον βυθό, με τη μοίρα να έχει παίξει εις βάρος τους ένα τραγικό παιχνίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για 12 με 15 αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανές που βρίσκονται κάτω από το 59ο χλμ, της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίων, με τα κουφάρια τους να έχουν παραδοθεί σε ένα αργό και βασανιστικό θάνατο.

Ένα Rover 200 Series, ένα Jeep και ένα Volkswagen T2 βρίσκονται ανάμεσα στα μακάβρια ευρήματα των Λεγραινών, τα οποία αποτελούν πλέον πόλο έλξης για τους λάτρεις της υποβρύχιας ζωής και των σκοτεινών μυστικών που αυτή κρύβει.

υγρό νεκροταφείο αυτοκινήτων αθηνών σουνίου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To carandmotor.gr είχε αναδείξει αυτό το υγρό νεκροταφείο, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Κώστα Λαδά. Τώρα, ωστόσο, ήρθε η σειρά του Up Stories, σε συνεργασία με την καταδυτική ομάδα Top2Bottom, να ρίξει επιπλέον φως σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σε συνεργασία με τους Νικόλα Μαργαρίτη, Ανδρέα Ανδρικόπουλο και Άκη Σεϊσίδη το Up Stories «βουτάει» στα αβαθή του όρμου των Λεγραινών σερβίροντάς μας στην οθόνη μοναδικές εικόνες από τα σκελετωμένα τετράτροχα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ