Κινέζικο ηλεκτρικό πιάνει φωτιά σε Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου (video)

IAT Automobiles 1

Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο και σε ορισμένα πρωτότυπα αυτοκίνητα.

Η έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Κίνας συνοδεύτηκε από μία φωτιά που ξέσπασε στο εκθεσιακό περίπτερο της IAT Automobile. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, η φωτιά προκλήθηκε από ένα πρωτότυπο μοντέλο της εταιρείας.

IAT Automobiles 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το μικρό αστικό αυτοκίνητο άρχισε να «βγάζει» καπνούς και μικρές φλόγες, και η ολοκληρωτική καταστροφή του πρωτότυπου δεν άργησε να συμβεί. Το καλό όμως είναι ότι η φωτιά τέθηκε σε περιορισμό και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η IAT Automobile έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει ότι ψάχνει τα αίτια του συμβάντος και μόλις τα ανακαλύψει θα βγάλει αναλυτική ανακοίνωση για τις συνθήκες στις οποίες συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως μάλιστα αναφέρουν και στελέχη της εταιρείας που είχαν αναλάβει την κατασκευή του περιπτέρου, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία.

IAT Automobiles 3

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα τα σημάδια της πυρκαγιάς στον εκθεσιακό χώρο, ενώ έντονη είναι και η μυρωδιά καμένου στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος. Επιπλέον, ορισμένοι δημοσιογράφοι που τράβηξαν φωτογραφίες ανέφεραν ότι στελέχη της IAT Automobile τους ζήτησαν να προχωρήσουν σε διαγραφή τους για ευνόητους λόγους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η IAT Automobile είναι μια εταιρεία Έρευνας και Εξέλιξης με έδρα την Κίνα που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την προμήθεια μεγάλων κατασκευαστών. Ιδρύθηκε το 2007 και έχει ήδη ασχοληθεί με μεγάλα σχεδιαστικά πρότζεκτ και τεχνολογίες γύρω από την υποβοήθηση του οδηγού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ