Ξεπούλησε το... αηδιαστικό άρωμα του Elon Musk

Elon Musk Tesla

Περισσότερα από 10.000 φιαλίδια ενός πολύ «ιδιαίτερου» αρώματος έχει διαθέσει ο Elon Musk, σημειώνοντας μια ακόμα επιτυχία στην πολύκροτη επιχειρηματική καριέρα του.

Έχει γίνει γνωστός για την ίδρυση -και την πώληση- της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών στον πλανήτη, για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας ονόματι Tesla αλλά και για την εξέλιξη των πρώτων επαναχρησιμοποιούμενων πυραυλικών συστημάτων.

Ο λόγος φυσικά για τον Elon Musk, ο οποίος στο περιθώριο των ήδη γνωστών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, βρήκε τον χρόνο για να δημιουργήσει ένα ακόμα άκρως επιτυχημένο προϊόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους δικούς ισχυρισμού, το άρωμα με το διόλου τυχαίο όνομα «Burnt Hair» έχει ξεπεράσει σε προπαραγγελίες τα 10.000 φιαλίδια, παρά το γεγονός ότι δεν ακολουθεί τους κανόνες του λαμπερού κόσμου της μόδας.

Κι αυτό γιατί το άρωμα το οποίο περικλείεται σε καλοσχεδιασμένο μπουκαλάκι πορφυρού χρώματος παραπέμπει στην όχι και τόσο ελκυστική μυρωδιά του καμένου μαλλιού.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πείτε, μόνον που στην προκειμένη περίπτωση προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι 10.000 άνθρωποι και συγκεκριμένα γυναίκες αγόρασαν ένα άρωμα ώστε να μυρίζουν καμένο μαλλί.

Η ιστορία επιτυχίας του Elon Musk και του… ιδιαίτερου αρώματός του έχει και συνέχεια, καθώς οι πρώτες παραδόσεις του «Burnt Hair» πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2023 και το κόστος του ανέρχεται στα 100 δολάρια.

Η ευρεία αποδοχή της νέας επιχειρηματικής κίνησης του Elon Musk «αναγκάζει» τον Νοτιοαφρικανό να προχωρήσει στην παραγωγή και ενός ανδρικού αρώματος, που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου θα επιτρέπει στους τυχερούς κατόχους του να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk πειραματίζεται με προϊόντα τα οποία δεν σχετίζονται με την ηλεκτροκίνηση ή την τεχνολογία. Πριν από δύο χρόνια, η Tesla παρήγαγε τη δική της τεκίλα, η οποία έγινε ανάρπαστη παρά το κόστος των 250 δολαρίων/φιάλη.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ