Ξεκινά η διάθεση της Toyota Corolla Cross GR-Sport

Toyota Corolla GR Sport

Μπορεί στη χώρα μας η Toyota Corolla Cross να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της, ωστόσο, σε άλλες αγορές του πλανήτη σημειώνει ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία και αποκτά δυναμικότερες εκδόσεις.

Με νέες, άκρως ενδιαφέρουσες εκδόσεις εμπλουτίζεται η γκάμα της Toyota Corolla Cross στις αγορές στις οποίες ήδη διατίθεται.

Το τελευταίο παράδειγμα μάς έρχεται από τη μακρινή Νότια Αφρική, όπου το ιαπωνικό crossover προσφέρεται πλέον με τα διακριτικά GR-Sport και όλα τα απαραίτητα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά τα οποία αναδεικνύουν ένα πιο δυναμικό πρόσωπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παρεμβάσεις οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν εξαντλούνται στον αναβαθμισμένο κατάλογο του εξοπλισμού και στα τονισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αλλά επεκτείνονται και στις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, έκδοση GR-Sport της Toyota Corolla Cross διαθέτει διαφορετικές ρύθμιση στις αναρτήσεις, αναβαθμίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη συμπεριφορά της στην άσφαλτο. Αντιστοίχως και το σύστημα διεύθυνσης έχει προσαρμοστεί στον χαρακτήρα της έκδοσης με τον επαναπρογραμματισμό της μονάδας που ελέγχει την υποβοήθησή του.

Σύμμαχος στην προσπάθεια ανάδειξης των δυναμικών χαρακτηριστικών της Toyota Corolla GR-Sport είναι και οι τροχοί των 18 ιντσών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο του συγκεκριμένου εξοπλιστικού πακέτου.

Σε αντίθεση με την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, το υβριδικό σύνολο το οποίο εφοδιάζει το ιαπωνικό crossover δεν παρουσιάζει αλλαγές, παραμένοντας προσανατολισμένο στη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειώσουμε ότι η Toyota Corolla Cross πρόκειται να διατεθεί στην Ευρώπη σε υβριδικές εκδόσεις με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, συνδυάζοντας τη λειτουργία ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αποδίδοντας 197 ίππους.

Αναβαθμισμένη, τέλος, επιστρέφει και η μπαταρία του υβριδικού συνόλου, καθώς είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου και διαθέτει μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα και χωρητικότητα σε σχέση με το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ