«Ξάφριζαν» καταλύτες στην Ανατολική Αττική

αστυνομία καταλύτες

Στο σταθμό του προαστιακού Παιανίας-Κάντζας δρούσαν μέλη σπείρας από αφαιρούσαν καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα.

Για την εξιχνίαση των κλοπών που είχαν δηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή, το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για την επιτήρηση των σταθμευμένων οχημάτων. Στις 10 Νοεμβρίου, αστυνομικοί της ομάδας, εντόπισαν δύο άτομα τα οποία αφού περιεργάστηκαν σταθμευμένο όχημα, έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού, αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθαν εκ νέου, όπου με την χρήση γρύλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τον καταλύτη οχήματος.

καταλύτες αυτοκινήτων
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 38χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ωστόσο, ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επαναφορτιζόμενος κόφτης, γρύλος, γαλλικό κλειδί και κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 9 Νοεμβρίου έξω από τον Προαστιακό Σταθμό Παιανίας-Κάντζας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν οι δράστες συμμετείχαν και σε άλλα περιστατικά κλοπών καταλυτών στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ