https://www.executivelease.gr/leasing-obvious-guide?utm_source=car+and+motor.gr&utm_medium=banner&utm_campaign=car+and+motor.gr&utm_id=banner+car+and+motor

Το VW Crafter μεταμορφώνεται σε τροχόσπιτο

VW Grand California Camber

Μπορεί ένα επαγγελματικό μοντέλο να αλλάξει πλήρως χαρακτήρα και σκοπό; Όπως αποδεικνύει η γερμανική εταιρεία, η απάντηση είναι θετική.

Η Volkswagen Commercial Vehicles θα παρουσιάσει στη φετινή έκθεση Caravan Salon που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από τις 29 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2025, μία νέα, αναθεωρημένη εκδοχή του τροχόσπιτου Grand California.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασίζεται στην τελευταία γενιά του VW Crafter και διαθέτει πολυάριθμες αισθητικές αλλά και λειτουργικές βελτιώσεις, που θα ενσωματωθούν στη σειρά για το MY2026. Θα συνεχίσει να προσφέρεται σε δύο μήκη: ως Grand California 600 (6,0 μέτρα, εγκάρσια πλατφόρμα) και ως Grand California 680 (6,8 μέτρα, διαμήκης πλατφόρμα).

Το μεταμορφωμένο εσωτερικό έχει ξύλινες επενδύσεις «Atami Bamboo», με τις οποίες η Volkswagen στοχεύει να δημιουργήσει μια πιο οικεία ατμόσφαιρα. Η επιφάνεια του τραπεζιού και η επιφάνεια εργασίας του ντουλαπιού της κουζίνας διαθέτουν αυτή τη διακόσμηση, όπως και το δάπεδο PVC στην κουζίνα, η τραπεζαρία και ο χώρος αποσκευών. Ο νέος σχεδιασμός συμπληρώνεται από μια μαύρη βρύση, η οποία, μαζί με τις ανοιχτόχρωμες επιφάνειες, δημιουργεί μια αντίθεση που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, θυμίζει το στυλ των σύγχρονων γιοτ. Πρακτικές καινοτομίες περιλαμβάνουν την ευέλικτη τραπεζαρία, ενώ έχουν προστεθεί αποσκευών στα ντουλάπια, για τη βελτίωση της οργάνωσης του χώρου αποθήκευσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων (Digital Cockpit Pro) και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με ανεξάρτητη οθόνη αφής (στις 10,4 ίντσες, ενώ προαιρετικά μπορεί να ανέβει στις 12,9 ίντσες). Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνουν φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω αλλά και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Volkswagen προσφέρει επίσης στον προαιρετικό εξοπλισμό το σύστημα Travel Assist, που επιτρέπει τη μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση. Περισσότερα όταν θα έρθει η ώρα της έκθεσης του Ντίσελντορφ, καθώς η γερμανική εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει περαιτέρω καινοτομίες στην κατηγορία των τροχόσπιτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ