Το Volkswagen Amarok επιστρέφει δριμύτερο – Νέες εικόνες

Volkswagen Amarok

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη γραμμή παραγωγής βρίσκεται το νέο Volkswagen Amarok μετά και τη δημοσίευση νέων σκίτσων, τα οποία αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια τη σιλουέτα του.

Η Volkswagen πρόκειται πολύ σύντομα να επιστρέψει στην κατηγορία των pickup, επαναφέροντας στη γραμμή παραγωγής το γνωστό στους περισσότερους Amarok.

Μια σκληροτράχηλη και προφανώς τετρακίνητη πρόταση, από την οποία ωστόσο δεν θα λείπουν οι αρετές -εξοπλιστικές και μη αρετές- ενός επιβατικού αυτοκινήτου με σκοπό το νέο Volkswagen Amarok να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση στα λιγότερο ικανά μακριά από την άσφαλτο SUV.

Volkswagen Amarok
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε ο μυώδης σχεδιασμός του αμαξώματος θα αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για εκείνους που θα θελήσουν να διαφοροποιηθούν από τη… σχεδιαστική ορθότητα ενός τυπικού SUV.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Volkswagen Amarok θα δημιουργηθεί πάνω στην πλατφόρμα του νέου Ford Ranger -γνωστή με την κωδική ονομασία Τ6- με το πλαίσιο να διαφοροποιείται με τέτοιον τρόπο ώστε προσαρμοστεί στα θέλω των ανθρώπων της γερμανικής φίρμας.

Volkswagen Amarok

Ένα σημείο διαφοροποίησης ανάμεσα στα δύο pickup θα αποτελέσουν και οι κινητήρες που τα εξοπλίσουν, με την Volkswagen να έχει καταστήσει σαφές ότι οι κορυφαίες εκδόσεις του νέου Amarok πρόκειται να φιλοξενήσουν κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός τους τον εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τους Γερμανούς να προχωρούν και στη δημιουργία μιας έκδοσης υψηλών επιδόσεων, η οποία θα εντάσσεται στην οικογένεια των "Volkswagen R".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και οι εξωτερικές διαστάσεις του Volkswagen Amarok δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν σημαντικά σε σχέση με την πρώτη γενιά του αυτοκινήτου, η απόσταση από το έδαφος θα αυξηθεί, γεγονός που θα βελτιώσει περαιτέρω τις ικανότητες του γερμανικού pickup μακριά από την άσφαλτο.

Volkswagen Amarok

Το νέο Volkswagen Amarok θα αποκαλυφθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022, παίρνοντας τον δρόμο για τις προθήκες της γερμανικής φίρμας στην Ευρώπη στα τέλη του έτους.   

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ