Καταδίωξη στη Λ. Συγγρού - Δείτε video και φωτογραφίες από τα γυρίσματα ταινίας

Καταδίωξη Συγγρού

Τα γυρίσματα μίας ακόμα κινηματογραφικής παραγωγής «φιλοξένησαν» οι δρόμοι της Αθήνας. Πρωταγωνιστές ένα Tesla Model 3, μια Porsche Cayenne και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό που συμμετείχε στην κινηματογραφική καταδίωξη στη Λ. Συγγρού.

Σε ρυθμούς… Hollywood κινήθηκαν κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας το χθεσινό βράδυ, φιλοξενώντας μια ακόμα κινηματογραφική παραγωγή.

Ο λόγος για την ταινία «Lost in Athens», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στη χώρα μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις ανάγκες της γερμανικής παραγωγής, στήθηκε μια κινηματογραφική -στην κυριολεξία- καταδίωξη στη Λ. Συγγρού, με τη συμμετοχή ενός Tesla Model 3, μιας Porsche Cayenne στον ρόλο του camera car, ενός Citroen βαμμένου στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας και σχεδόν 40 αυτοκινήτων σε βοηθητικούς ρόλους.

Η διαδικασία της καταδίωξης επαναλήφθηκε τρεις φορές γεγονός που απαίτησε από τις Ελληνικές Αρχές να διακόψουν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα της Λ. Συγγρού.

Μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίστηκαν στην Περιφερειακή Οδό στο Αιγάλεω και ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγγρού καταδίωξη

Το σενάριο είχε ως εξής: η πρωταγωνίστρια της ταινίας ήταν εκείνη που βρισκόταν στο αριστερό κάθισμα του Tesla Model 3 και επιχειρούσε να διαφύγει από το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο την καταδίωκε.

Καθοριστικός για την απολύτως επιτυχή έκβαση της καταδίωξης ήταν ο ρόλος των Ελλήνων που συμμετείχαν στα γυρίσματα. Ανάμεσά τους ο Θωμάς Παπαπάσχος, ιδρυτής της σχολής ασφαλούς οδήγησης Driving Academy, ο οποίος και ανέλαβε να διεκπεραιώσει το δύσκολο έργο του χειρισμού του camera car.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ