Τρομακτικό ατύχημα: Pickup διαλύει δέκα αυτοκίνητα στο πέρασμά του

Toyota Crash

Ένα τρομακτικό ατύχημα με αρνητικό πρωταγωνιστή ένα Toyota Tundra καταγράφηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σοκάροντας ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Ένα ακόμα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όταν χωρίς λόγο και αιτία ένα truck απέτυχε να επιβραδύνει σε μια διασταύρωση, προσκρούοντας με μεγάλη ταχύτητα στα προπορευόμενα οχήματα.

Το ατύχημα καταγράφηκε από την εσωτερική κάμερα ενός pickup, το οποίο αν και βρέθηκε στην τρελή πορεία του Toyota Tundra βγήκε σχεδόν αλώβητο από το συμβάν. Δεν ισχύει το ίδιο για μια Chevrolet Corvette C6 η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς, απογειώνοντας το ιαπωνικό truck λίγο πριν διαλύσει στο πέρασμά και τα υπόλοιπα οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί εξαιτίας του ερυθρού σηματοδότη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Toyota Tundra διένυσε μια αρκετά μεγάλη απόσταση με τους δύο τροχούς στον αέρα, πριν σταματήσει στη μέση της διασταύρωσης. Ευτυχώς για όλους, δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ παρακολουθώντας το video, εντύπωση προκαλεί και η ταχύτητα με την οποία έφτασαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο ατύχημα εγείρει ερωτηματικά για την επικινδυνότητα των pickup trucks της αμερικανικής αγοράς, οι διαστάσεις και το βάρος των οποίων επί της ουσίας ακυρώνουν την προσπάθεια τόσο των ίδιων των αυτοκινητοβιομηχανιών όσο και των αρμόδιων φορέων να μειώσουν τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα που καταγράφονται κάθε χρόνο στους δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μια ανάλογη συζήτηση για τα μεγάλα SUVs είχε ανοίξει και στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ειδικότερα στο Παρίσι, μετά από ένα δυστύχημα το οποίο είχε κοστίσει τη ζωή ενός μικρού παιδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ