Τρομακτικό ατύχημα: Lamborghini κόβεται στα δύο μετά από σύγκρουση (video)

Lamborghini crash Napoli 1

Η δυνατότητα ενοικίασης σπορ αυτοκινήτων από νέους σε ηλικία και με μικρή εμπειρία οδηγούς, καταλήγει ορισμένες φορές σε άσχημες καταστάσεις όπως αυτή.

Το τρομερό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα δυτικά προάστια της Νάπολης. Ένας 27άχρονος νοίκιασε μια Lamborghini Huracan και μετά από πρόσκρουση που είχε, το ιταλικό supercar κόπηκε στη μέση.

Lamborghini crash Napoli 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λόγοι για τους οποίους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Huracan δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα από στην αστυνομία. Φτάνοντας μάλιστα στο συμβάν οι αστυνομικοί, είδαν το ιταλικό αυτοκίνητο επιδόσεων που προσέκρουσε βίαια στον τοίχο και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Lamborghini crash Napoli 3

Ο 27άχρονος δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο σε επείγουσα κατάσταση. Ευτυχώς, μετά τις αρχικές άσχημες υποθέσεις, ο νεαρός άνδρας είχε μόνο σοβαρούς τραυματισμούς και δεν κινδύνευε η ζωή του.

Lamborghini crash Napoli 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θετικό στην όλη υπόθεση, πέρα από το γεγονός ότι γλύτωσε ο 27άχρονος με τραύματα, είναι ότι δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός στο ατύχημα. Η αστυνομία της Νάπολης πραγματοποιεί τις απαραίτητες έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Lamborghini crash Napoli 4

Τις φωτογραφίες τις τράβηξε ο Ιταλός βουλευτής Francesco Emilio Borrelli και τις δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είχε κάνει και λίγο παλαιότερα με ένα μεγάλο SUV που κινούνταν ανάποδα από το ρεύμα κυκλοφορίας στον περιφερειακό δρόμο της πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ