Τρεις γιγάντιες λακκούβες καταπίνουν αυτοκίνητα (Video)

Λακκούβα

Πριν διαμαρτυρηθείτε για τις λακκούβες που συναντάτε στους ελληνικούς δρόμους ίσως θα πρέπει να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ακόμα και οι πιο τυχεροί ανάμεσά μας έχουν αντιμετωπίσει έστω και μια φορά στη ζωή τους το θλιβερό και ενίοτε καταστροφικό φαινόμενο της… λακκούβας.

Ένα φαινόμενο διόλου σπάνιο στους ελληνικούς δρόμους, το οποίο ωστόσο συναντάτε και σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη του πλανήτη.

Κρίνοντας μάλιστα από το video που ακολουθεί, οι Έλληνες οδηγοί ίσως θα έπρεπε να αισθάνονται τυχεροί στην περίπτωση που οι λακκούβες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι δεν διαθέτουν το μέγεθος ενός… κρατήρα, επιτρέποντας μια σχεδόν ανώδυνη διέλευση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τυχεροί στην ατυχία τους, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας βρέθηκαν να κολυμπούν -στην κυριολεξία- σε μια μικρή λίμνη από λασπόνερα, ανήμποροι να αντιληφθούν εγκαίρως το μέγεθος και την επικινδυνότητα τριών, διαδοχικών λακκουβών.

Αυτοκίνητα, φορτηγά, SUVs, ακόμα και μοτοσικλέτες έπεσαν θύματα του των τριών «κρατήρων», προκαλώντας μικρότερες ή μεγαλύτερες ζημιές.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις που αποκολλήθηκαν μέρη του αμαξώματος, ενώ κάποια από τα οχήματα τα οποία έπεσαν σε αυτήν την τριπλή παγίδα ακινητοποιήθηκαν αμέσως μετά.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια πόλη του πλανήτη φιλοξενείται ο συγκεκριμένος δρόμος, παρακολουθώντας το video θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι διεκδικεί τον τίτλο της πιο εχθρικής.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ