Τράκαρε έξω από τα κεντρικά της BMW την καινούρια του M4 CSL

BMW M4 CSL

Ακόμα δεν προλάβαμε να δούμε στους δρόμους το περιορισμένης παραγωγής πισωκίνητο κουπέ της BMW και ο “τυχερός” ιδιοκτήτης της θα αναγκαστεί να την στείλει για επισκευή στο φανοποιείο.

Η BMW ξεκίνησε την παραγωγή της νέας M4 CSL τον Ιούλιο και ήδη έχουμε το πρώτο ατύχημα με πρωταγωνιστή το μοναδικό κουπέ. Το συγκεκριμένο ατύχημα έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Instagram, και δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο, ένα αυτοκίνητο προπαραγωγής ή ένα από τα 1.000 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν.

Σε κάθε περίπτωση, το ατύχημα της νέας BMW M4 CSL δεν αποτελεί ευχάριστο γεγονός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνέβη έξω από τα κεντρικά γραφεία της γερμανικής εταιρείας στην Αγγλία και πρόκειται για την μοναδική M4 CSL που υπάρχει στο Νησί.
Η ζημιά που έχει υποστεί φαίνεται σημαντική και αφορά την πίσω ανάρτηση και το σύστημα μετάδοσης. Ακόμα, το αυτοκίνητο θα χρειαστεί σίγουρα νέο πίσω προφυλακτήρα και τροχούς, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν αντικατάσταση και τα πίσω φώτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
BMW M4 CSL Crash 2

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν γνωρίζουμε εάν έχει υποστεί ζημιές στο εμπρός μέρος η συγκεκριμένη BMW M4 CSL, μιας και μπορεί να χρειαστεί επισκευή στους τροχούς και το σύστημα διεύθυνσης. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι, πράγμα που σημαίνει ότι η ζημιά θα κοστίσει αρκετά χρήματα.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι τα αυτοκίνητα παραγωγής δεν έχουν φτάσει ακόμη στα χέρια των πελατών, επομένως είναι πιθανό το συγκεκριμένο να ήταν ένα μοντέλο προπαραγωγής που ανήκει στην BMW, αν και υπάρχει πιθανότητα να ήταν μία από τις 1.000 μονάδες που θα κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, η BMW θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα προσπαθήσει να επισκευάσει το αυτοκίνητο ή να κατασκευάσει ένα νέο μιας και η παραγωγή του πλέον θα είναι 999 αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
BMW M4 CSL

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ