Τούρκος με Ferrari πήγαινε με 367 χλμ./ώρα (video)

Ferrari Τουρκία

Κινούμενος με εξωπραγματική ταχύτητα σε δημόσιο δρόμο ένας Τούρκος προσπάθησε με άκρως επικίνδυνο τρόπο να βρει τα όρια της Ferrari του βάζοντας σε κίνδυνο εαυτόν και λοιπούς οδηγούς.

Χάρη στον τετράλιτρο V8 κινητήρα με τους δύο υπερσυμπιεστές καυσαερίων η Ferrari Portofino M είναι ένα από τα ταχύτερα ανοιχτά αυτοκίνητα στον κόσμο με την ίδια την Ferrari να ανακοινώνει τελική ταχύτητα άνω των 320 χλμ./ώρα χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη.

Πόσο πάνω από τα 320 χλμ./ώρα μπορεί να φτάσει η Portofino M των 620 ίππων αποφάσισε να ανακαλύψει ένας Τούρκος, κάτι που έκανε όμως με τον πλέον λάθος και επικίνδυνο τρόπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσαν τούρκικα μέσα ενημέρωσης ο Τούρκος βγήκε σε ανοιχτό στην κυκλοφορία αυτοκινητόδρομο και προσπάθησε να επαληθεύσει την ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας από το Maranello, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας της γειτονικής χώρας.

Θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την δική του τη ζωή όσο και των υπόλοιπων οδηγών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο, ο Τούρκος κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ την επίσημη τελική ταχύτητα της Portofino M φτάνοντας στο όριο της περιστροφής του πανίσχυρου V8 κινητήρα, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει δεχθεί βελτιώσεις.

Για να καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα, στο κυνήγι της μέγιστης ταχύτητας, ο Τούρκος δεν δίστασε να πραγματοποιήσει επικίνδυνους ελιγμούς και να εκμεταλλευτεί όλο το πλάτος του αυτοκινητόδρομου προσπερνώντας ανυποψίαστους οδηγούς τόσο από αριστερά όσο και από δεξιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα ο Τούρκος ανάρτησε το video στο Instagram, σε κανάλι όπου υπάρχουν και άλλες παρόμοιες προσπάθειες, με το «κατόρθωμά» του να έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 1,1 εκατ. θεάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ