Τουρίστας με Lamborghini σπέρνει τον πανικό στην Autobahn με 333 χλμ./ώρα (Video)

Lamborghini Huracan Autobahn 333 χλμ./ώρα παρανομίες

Στη γερμανική autobahn δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας. Υπάρχουν ωστόσο κανόνες οδικής συμπεριφοράς, τους οποίους ο συγκεκριμένος οδηγός αγνόησε παντελώς.

Ένα αυτοκίνητο που κινείται με 300 και πλέον χιλιόμετρα στην περίφημη autobahn της Γερμανίας είναι όχι μόνο ασυνήθιστο αλλά και νόμιμο. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, κοινό χαρακτηριστικό όλων των οδηγών που κινούνται με «υπερηχητικές» ταχύτητες είναι ο σεβασμός προς τους άλλους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον γερμανικό αυτοκινητόδρομο.

Κοινό σημείο είναι επίσης και η τήρηση των υπόλοιπων κανόνων του γερμανικού ΚΟΚ, ο οποίος απαγορεύει ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες της autobahn, όπως είναι για παράδειγμα οι επικίνδυνοι ελιγμοί αλλά και οι αυτοσχέδιοι αγώνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς υπάρχουν και οι «εξαιρέσεις» με τελευταίο παράδειγμα που έχει απασχολήσει σχεδόν όλα τα μεγάλα μέσα του ειδικού Τύπου στη Γερμανία είναι το ξέφρενο «ταξίδι» ενός τουρίστα στη γερμανική autobahn στο τιμόνι μιας Lamborghini Huracan Spyder, την οποία και νοίκιασε κατά την παραμονή του στην Γερμανία.

Ο εν λόγω Βρετανός τουρίστας είναι γνωστός για τις παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες που κάνει, τις οποίες όχι μόνο καταγράφει, αλλά αναρτά έπειτα στον λογαριασμό του στο Youtube. Ενέργειες που τον έχουν φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με το γράμμα του νόμου, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή τη φορά ο Βρετανός έχει απέναντί του τη γερμανική αστυνομία, έπειτα από το video που ανέβασε αρχικά στο Youtbube, στο κανάλι «Ally Law».

Θέλοντας να ξεπεράσει τα 320 χλμ./ώρα, ο τουρίστας κινήθηκε σε δύο διαφορετικά κομμάτια της Autobahn προσπαθώντας ξανά και ξανά να φτάσει στον στόχο του. Μάλιστα τις περισσότερες φορές έκανε επικίνδυνους ελιγμούς που απαγορεύονται από τον γερμανικό KOK, όπως είναι για παράδειγμα η προσπέραση από τα δεξιά, ενώ προκαλούσε άλλους οδηγούς να κοντραριστούν μαζί του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το video υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας του Rosenheim, η οποία ξεκίνησε έρευνα ζητώντας παράλληλα και από αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για το περιστατικό. Δείτε και εσείς το video, που ανέβηκε ξανά σε διαφορετικό κανάλι και κρίνετε από μόνοι σας την αντικοινωνική και επικίνδυνη συμπεριφορά του Βρετανού youtuber.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ