Το νέο Toyota Land Cruiser μεταμορφώνεται σε ένα τρίθυρο offroader

Toyota Land Cruiser

Δια χειρός ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, το νέο Toyota Land Cruiser αποκτά μια τρίθυρη έκδοση και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να κοιτάξει στα ματιά τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του, το εμβληματικό Land Rover Defender.

Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, το Toyota Land Cruiser αποκτά έναν ακόμα τύπο αμαξώματος.

To ιαπωνικό offroader, το οποίο πρόσφατα απέκτησε τη νέα γενιά του συνεχίζοντας ακάθεκτο μια πορεία 70 και πλέον ετών, προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα σε πεντάθυρες εκδόσεις, αφήνοντας τον απαραίτητο χώρο σε ανεξάρτητους δημιουργούς να συμπληρώσουν την γκάμα του με νέους τύπους αμαξώματος.

Toyota Land Cruiser
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην προκειμένη περίπτωση η X-Tomi Design επιμελήθηκε την τρίθυρη εκδοχή του νέου Toyota Land Cruiser, η οποία καθιστά το ιαπωνικό offroad αν όχι πιο ελκυστικό και δυναμικό, σίγουρα πιο προσιτό.

Με δεδομένη μάλιστα τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που ακολουθεί και τη συνάφειά του με το Land Rover Defender, το τρίθυρο Toyota Land Cruiser φαντάζει ως φυσική συνέχεια της πεντάθυρης εκδοχής του.

Toyota Land Cruiser

Να θυμίσουμε ότι το νέο Toyota Land Cruiser εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα diesel χωρητικότητας 2,8 λίτρων και απόδοσης 204 ίππων, ωστόσο, με αφορμή τον αναπόφευκτο περιορισμό των εξωτερικών διαστάσεων που θα προκαλέσει η απώλεια των δύο θυρών, θα μπορούσε η τρίθυρη εκδοχή να περιορίσει τις ανάγκες της σε… κυβισμό και ισχύ.

Άλλωστε τα σχεδόν πέντε μέτρα του πεντάθυρου Land Cruiser ίσως να αποτελούν υπερβολή για κάποιον που δεν χρειάζεται τους επιπλέον χώρους για επιβάτες και αποσκευές και περνά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς του σε αστικό περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το… αυτονόητο της εξέλιξης και μιας τρίθυρης έκδοσης του νέου Land Cruiser, η Toyota τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την πρόθεσή της να εμπλουτίσει την γκάμα του ιαπωνικού offroader.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ