Το νέο Toyota Land Cruiser «αγρίεψε» με την υπογραφή Liberty Walk

Toyota Land Cruiser 300 Liberty Walk 2021

Το νέο Toyota Land Cruiser μετρά μόλις μερικούς μήνες στην παραγωγή και η ώρα να δούμε το πρώτο wide body kit αφιερωμένο σε αυτό έφτασε.

Πιο φαρδύ από ποτέ παρουσιάζεται το νέο Toyota Land Cruiser 300, έπειτα και από το wide body kit που δημιούργησε η σπεσιαλίστας του είδους Liberty Walk.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο και αν μειώνονται οι εκτός δρόμου ικανότητες του μεγάλου ιαπωνικού SUV, έπειτα και από τις επεμβάσεις της ιαπωνικής εταιρίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έξτρα προσθήκες στους θόλους των έξτρα τεράστιων τροχών, σε συνδυασμό με τα νέα μαρσπιέ, αλλά και τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στους στάνταρ προφυλακτήρες, δίνουν στο νέο Land Cruiser το απαραίτητο... status για να κυκλοφορεί με άλλο αέρα στου δρόμους των Η.Π.Α.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το project που αποτελεί συνεργασία της Liberty Walk με την Sphere Light, βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν γι΄ αυτό μόνο ψηφιακές απεικονίσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ωστόσο να το προπαραγγείλουν ήδη από το αμερικάνικο e-shop της ιαπωνικής εταιρίας. Σε αυτό μαθαίνουμε ότι είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά επίπεδα πληρότητας. Στο περιλαμβάνονται οι φαρδύτεροι προφυλακτήρες, το εμπρός και το πίσω σπόιλερ αλλά και οι απολήξεις της εξάτμισης.

Στο μεσαίο έρχονται να προστεθούν στα παραπάνω, η αεροτομή και το σπόιλερ της πέμπτης πόρτας αλλά και μια νέα γρίλια που αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα στο εμπρός μέρος του μεγάλου SUV.

Στο τρίτο και τελευταίο, που ονομάζεται Premium kit, η εικόνα ολοκληρώνεται από το ανθρακονημάτινο καπό.

Η τιμή των νέων κιτ της Liberty Walk, που είναι έτοιμα για να μπουν στην παραγωγή, ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα 5.350 ευρώ και φτάνει έως και τα 16.700 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ