Ένα «αγροτικό» Toyota το πέταξαν από τα 10.000 πόδια -Πώς κατέληξε; (video)

toyota hilux

Youtubers βάζουν στο στόχαστρό τους αυτή τη φορά ένα Toyota Hilux, υποβάλλοντάς το στην απόλυτη δοκιμή αντοχής, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι. Όμως τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους, πέρα από τη διασκέδαση;

Κάποιοι ευφάνταστοι τύποι του διαδικτύου έχουν βάλει σκοπό την… ολική καταστροφή ενός Toyota Hilux. Ναι, αυτή είναι ουσιαστικά η αλήθεια για το ταλαίπωρο αυτό φορτηγάκι του παρελθόντος. Αμερικανοί νεαροί του Whistlin Diesel, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Cody Detwiler πραγματοποιούν ότι πιο τρελό σκεφτούν, με πρόσχημα να δουν πόσο ανθεκτικό είναι.

toyota hilux b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτη διαδικασία της παράλογης δοκιμής είναι υποτίθεται, το τι θα έκανε κανονικά ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου οχήματος στη διάρκεια 25 ετών. Έτσι ξεκινούν ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες όσο πιο δυνατά γίνεται. Ανελέητο φόρτωμα με εκατοντάδες τούβλα στην καρότσα είναι η συνέχεια.

Δοκιμή νούμερο δύο. Το Hilux ντεραπάρει γυρίζοντας στο πλάι για να φανεί η αντοχή του πλαισίου. Το παρμπρίζ σπάει, η οροφή τσακίζει, αλλά τα κατά άλλα τα καταφέρνει μέχρι στιγμής θαυμάσια. Η ικανότητα ρυμούλκησης σε αντιπαράθεση με ένα Ford Raptor είναι το επόμενο test. Παρά τους κακουχίες που έχει υποστεί στέκεται με αξιοπρέπεια, αν και στο τέλος… χάνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα το Toyota Hilux μεταβαίνει στους λόφους και τους βράχους Moab Utah, όπου προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάτι θηρία buggy σε δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Η τετρακίνηση και η ανάρτηση του αυτοκινήτου, καθώς και το πλαίσιο, αλλά και τα ελαστικά δίνουν τα ρέστα τους.

Στο τέλος από ότι έχει απομείνει πια, σχεδιάζεται η ρίψη του με ελικόπτερο από τα 10.000 πόδια. Προηγούνται αρχικά βεβαίως τα 500 πόδια, που παραδόξως το pick-up είναι προς το παρόν και παρά το στραπατσάρισμα, ακόμα αναγνωρίσιμο. Στο τελικό του όμως στάδιο, το αστείο τελειώνει. Το χτύπημα στο έδαφος από τα 10.000 πόδια είναι τόσο σφοδρό που το αυτοκίνητο συνθλίβεται στην κυριολεξία και δείχνει πια σαν χαλκομανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ