Αυτή η Toyota Corolla δίνεται με κλήρωση -Με 300 ίππους και επιδόσεις supercar

toyota gr corolla 1

Με κλήρωση θα παραδίδεται στους υποψήφιους αγοραστές της η κορυφαία έκδοση της Toyota Corolla, καθώς η ζήτηση για το ιαπωνικό hothatch των 300 ίππων υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά.

Πραγματικό… λαχείο αποτελεί η απόκτηση της Toyota GR Corolla στην ιαπωνική αγορά, καθώς η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ τα άμεσα διαθέσιμα αντίτυπα του αυτοκινήτου.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ιαπωνική φίρμας αποφάσισε να προσφέρει τη hothatch των 300 ίππων μέσω κλήρωσης.

Toyota GR Corolla
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες παραδόσεις θα αφορούν συνολικά 570 μονάδες, εκ των οποίων οι 70 θα αφορούν την ειδική έκδοση Morizio Edition με την αποκλειστικά διθέσια διαμόρφωση και τα 70 επιπλέον Nm ροπής.

Για την Morizio Edition της GR Corolla, οι… προεγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 18 Δεκεμβρίου ενώ για την «βασική» έκδοση του ιαπωνικού hatchback μία ημέρα αργότερα.

Toyota GR Corolla

Αντιστοίχως, οι 70 τυχεροί που θα κληρωθούν και ενδεχομένως θα αποκτήσουν την ειδική έκδοση της Toyota GR Corolla πρόκειται να ανακοινωθούν στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ τα 500 «εισιτήρια» για την βασική GR Corolla θα γίνουν γνωστά την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αμερικανική αγορά, η GR Corolla ξεκινά από τα 35.900 δολάρια και φτάνει έως τα 49.900 δολάρια στην έκδοση Morizo Edition.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota GR Corolla

Αν και η GR Corolla δεν πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η αυξημένη ζήτηση του μοντέλου έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της Toyota, οι οποίοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα ομαλοποιήσουν τη σχέση προσφοράς/ζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ