Του «σήκωσαν» τη Ferrari επειδή πάρκαρε σε διάβαση πεζών

ferrari geranos sikosan

Παραδειγματική ήταν η τιμωρία του ιδιοκτήτη μίας Ferrari 488 Italia η οποία ήταν σταθμευμένη σε διάβαση πεζών.

Μόνο λίγοι δεν είναι οι έχοντες και κατέχοντες φίλοι της αυτοκίνησης που θεωρούν πως η κατοχή ενός πανάκριβου supercar τους δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να το σταθμεύσουν όπου βρουν, αδιαφορώντας για το αν παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου.

Οι νόμοι, ωστόσο, δεν κάνουν εξαιρέσεις, όπως έμαθε από… πρώτο χέρι ένας οδηγός μιας Ferrari από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ο οποίος είδε το πολυτελές αυτοκίνητό του να μεταφέρεται βιαίως από γερανοφόρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, στη λεωφόρο Mihalache, όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν μια κίτρινη Ferrari 488 Italia να είναι σταθμευμένη σε διάβαση πεζών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το supercar από το Μαρανέλο προκαλούσε σημαντικά προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των πεζών, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την απομάκρυνσή του από το σημείο.

Σημειώνεται, δε, ότι το συμβάν έφτασε μέχρι το γραφείο της Δημάρχου του Τομέα 1 της πόλης, Clotilde Armand, η οποία έσπευσε να καταδικάσει την ασυνείδητη πράξη του οδηγού, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Σήμερα, η τοπική αστυνομία “σήκωσε” ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο παράνομα στην περιοχή της Λεωφόρου Mihalache. Ο ιδιοκτήτης αυτής της Ferrari επέλεξε να σταθμεύσει σε διάβαση. Είχε, όμως, κακή τύχη. Συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις απομάκρυνσης των αυτοκινήτων που παρκάρουν σε διαβάσεις πεζών».

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες που παρκάρουν παράνομα το αυτοκίνητό τους στην διοικητική μονάδα «Τομέας 1» του Βουκουρεστίου, πέρα από το πρόστιμο της παράβασης καλούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους τις δαπάνες φορτοεκφόρτωσης, μεταφοράς και φύλαξης των αυτοκινήτων, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε τουλάχιστον 217 ευρώ. (425 λέβα).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ