Του επιτέθηκαν για να του κλέψουν τη μοτοσικλέτα εν κινήσει -Το video του απίστευτου περιστατικού

Kawasaki H2R

Ένα ακόμα περιστατικό αρπαγής οχήματος και μάλιστα εν κινήσει καταγράφηκε στην Αργεντινή, με τον τυχερό στην ατυχία του οδηγό της μοτοσικλέτας να ξεφεύγει αναπτύσσοντας την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 278 χλμ./ώρα.

Σε χώρες όπου η εγκληματικότητα ανθεί, οι επίδοξοι ληστές δεν αρκούνται στα σταθμευμένα οχήματα αλλά συνηθίζουν να στοχοποιούν και αυτά που βρίσκονται εν κινήσει.

Το τελευταίο περιστατικό του φαινομένου που έχει γίνει γνωστό ως carjacking σημειώθηκε στην Αργεντινή με παρολίγον «θύμα» όχι ένα αυτοκίνητο αλλά μια μοτοσικλέτα.

Το video το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας εμφανίζει τους επίδοξους απαγωγείς να προσεγγίζουν τον αναβάτη και τη μοτοσικλέτα του με σκοπό να ανακόψουν την πορεία τους και να τον ακινητοποιήσουν (0:26 του video).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Kawasaki H2R

Δυστυχώς για εκείνους, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε εγκαίρως τις προθέσεις τους, επιταχύνοντας άμεσα και διαφεύγοντας αναπτύσσοντας την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 278 χλμ./ώρα.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι απαγωγείς υπολόγισαν χωρίς τον… ξενοδόχο, θεωρώντας ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας δεν θα προλάβει να αντιδράσει και να αξιοποιήσει τις… ανεξάντλητες δυνατότητες της Kawasaki Η2R.

Η πορεία του αναβάτη της πανίσχυρης Kawasaki H2R ολοκληρώθηκε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Kawasaki H2R
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν η Kawasaki H2R θεωρείται μία από τις ταχύτερες μοτοσικλέτες στον πλανήτη, διαθέτοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 998 κ.εκ. και απόδοσης 310 ίππων.

Ένα ακόμα στοιχείο που ρίχνει φως στην απόπειρα απαγωγής της άγνωστης στου πολλούς Kawasaki H2R είναι το γεγονός ότι η τιμή της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας στην ελληνική αγορά ξεπερνά τα 65.000 ευρώ, αποτελώντας ένα από τα πολυτιμότερα δίτροχα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο διάβα του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ