Τι έκανε στο Μονακό ο Ευτύχης Βασιλάκης;

Ευτύχης Βασιλάκης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ελληνικού ομίλου εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό.

Στο Μονακό βρέθηκε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βασιλάκη κ. Ευτύχης Βασιλάκης για μια ξεχωριστή εκδήλωση που αφορούσε την παγκόσμια επιχειρηματικότητα.

Όπως αποκαλύφθηκε και στα social από την Ernst & Young Greece (EY) η ελληνική αποστολή έφτασε στο Μονακό για τη μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας παγκοσμίως που δεν είναι άλλη από το «EY World Entrepreneur Of The Year 2024».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φτάσαμε Μονακό! H ελληνική αποστολή, με τον Ευτύχιο Βασιλάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Βασιλάκη (Aegean Airlines & Hertz Autohellas), είναι στο Μόντε Κάρλο για τη μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Μαζί του ταξίδεψε ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Διευθυντής Brand, Marketing και Επικοινωνίας της ΕΥ Ελλάδος, Ευάγγελος-Μάξιμος Σκοπελίτης. Eίχαν, επίσης, τη χαρά να συναντήσουν και τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής του #ΕΟΥGR, Βασίλειο Κάτσο!» επισήμανε στην ανάρτησή της η Ernst & Young Ελλάδος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βασιλάκη, κατέκτησε τον τίτλο EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2023, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η EY Ελλάδος, οπότε φέτος ο ίδιος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό για τον τίτλο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year 2024, μαζί με νικητές του αντίστοιχου βραβείου από 47 χώρες και περιοχές, που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023 και νικητής της κατηγορίας «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, όμιλος Βασιλάκη, είχε δηλώσει: «Στο πρόσωπό μου βραβεύεται τόσο το όραμα, η σκληρή δουλειά και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Θεόδωρου και της Εμμανουέλας Βασιλάκη, που ίδρυσαν αυτόν τον Όμιλο και που σήμερα ο αδελφός μου και εγώ συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε, όσο και η προσπάθεια, η ανθεκτικότητα όλων όσοι έχουν συμβάλλει για την πορεία των εταιρειών του Ομίλου τα προηγούμενα χρόνια. Μια αναγνώριση όσων έχουμε πετύχει μέσα από διαχρονικές συνεργασίες, την προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και την αναζήτηση της καινοτομίας, με κύριο πλεονέκτημα την κουλτούρα και την αφοσίωση των ανθρώπων του Ομίλου».

Πάντως Παγκόσμιος Επιχειρηματίας της Χρονιάς της EY 2024 ο οποίος επιλέχθηκε σε σχεδόν 5.000 συμμετέχοντες που περιλάμβαναν 51 νικητές από 47 χώρες και δικαιοδοσίες που διαγωνίζονταν για τον παγκόσμιο τίτλο αναδείχθηκε ο κ. Vellayan Subbiah, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Tube Investments of India (TII) και Πρόεδρος της Cholamandalam (Chola) Investment and Finance Co. Ltd.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Vellayan είναι ένας χαρισματικός επιχειρηματικός ηγέτης με φιλοδοξία να αλλάξει την πορεία της χώρας του, των εταιρειών του και των ανθρώπων του. Το επαγγελματικό του ταξίδι, που ξεκίνησε ως μηχανικός και στη συνέχεια ως στρατηγικός σύμβουλος, στράφηκε προς την επιχειρηματικότητα όταν άρχισε να αναλαμβάνει ηγετικούς ρόλους στην επιχείρηση της οικογένειάς του πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Ο Vellayan οδήγησε για πρώτη φορά με επιτυχία την Chola μέσα από τις συνέπειες μιας προβληματικής συνεργασίας εν μέσω παγκόσμιας ύφεσης, εν τέλει έγινε Πρόεδρος της εταιρείας και αύξησε την κεφαλαιοποίησή της κατά 60 φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Vellayan Subbiah, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Tube Investments of India (TII) και Πρόεδρος της Cholamandalam (Chola) Investment and Finance Co. Ltd., επισήμανε ότι: «Είμαι βαθιά τιμή και ευγνώμων που αναγνωρίζομαι ως ο Παγκόσμιος Επιχειρηματίας της Χρονιάς της EY World Entrepreneur. Ως μέρος μιας οικογενειακής επιχείρησης τέταρτης γενιάς, το πνεύμα της επιχειρηματικότητας κυλά βαθιά μέσα μου και συνεχίζω να εμπνέομαι εξίσου από αυτούς που ήρθαν πριν και εκείνους που ακολούθησαν. Είμαι σταθερός στην πεποίθησή μου ότι με το να προσεγγίζουμε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες και να δεσμευόμαστε σε ένα μονοπάτι αυτοβελτίωσης, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να πετύχουμε. Ευχαριστώ τους απίστευτους συναδέλφους μου που τα έκαναν όλα δυνατά και ελπίζω να συνεχίσω την κληρονομιά των προηγούμενων νικητών αυτού του μεγάλου βραβείου, συνεχίζοντας να εξυψώνω άλλους στην πορεία καθ' όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού μου ταξιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ