Τι αυτοκίνητο οδηγεί η 95χρονη Βασίλισσα της Αγγλίας;

Jaguar Βασίλισσα Ελισάβετ

Με μεγάλη έκπληξη oι Βρετανοί είδαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ να απολαμβάνει την οδήγηση στο κάστρο του Windsor. Ας δούμε με ποιο μοντέλο έκανε την εμφάνισή της.

Η βασιλική οικογένεια αποτελεί για τον λαό της Αγγλίας ένα σύμβολο και έτσι, η κάθε κίνηση της αποτελεί πρώτη είδηση σε όλα τα Μέσα της χώρας και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, τα Media σε όλη την Ευρώπη ασχολήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έκανε μια σπάνια εμφάνιση οδηγώντας μόνη της το αγαπημένο αυτοκίνητο.

Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου προέρχονται από το κάστρο του Windsor, όπου η Ελισάβετ βρέθηκε για μερικές μέρες ξεκούρασης, μετά από συστάσεις του ιατρικού επιτελείου που την παρακολουθεί (σημειώστε πως για αυτό το λόγο θα απέχει και για δύο εβδομάδες από το αγαπημένο της χόμπι ου είναι η ιππασία).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές εικόνες, η Βασίλισσα της Αγγλίας οδηγεί μια πράσινη Jaguar X-Type Estate (station wagon αμάξωμα). Πρόκειται για ένα μοντέλο που έμεινε στην παραγωγή από το 2001 έως το 2011, ήταν διαθέσιμο και σε σεντάν version και εφοδιαζόταν με μοτέρ 2,0, 2,5 και 3,0 λίτρων.

Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούσαν να επιλέξουν την X-Type είτε ως δικίνητη είτε ως τετρακίνητη. Σημειώστε, πως το μοντέλο της Jaguar βασιζόταν στην πρώτη γενιά του Ford Mondeo, αφού η βρετανική μάρκα ανήκε στη Ford από το 1990 μέχρι και το 2008, όταν και εξαγοράστηκε από την Tata.

Εκτός της Jaguar X-Type, η βασίλισσα έχει αδυναμία στα Range Rover και στην πρώτη γενιά του Land Rover.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ