Ολοκληρωτική καταστροφή για ένα πανίσχυρο Audi RS3

Audi RS3

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα Audi RS3 καλυμμένο με λάσπη από πάνω μέχρι κάτω. Όμως πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, άραγε σώζεται ή πάει για ολική;

Το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να βρισκόταν… θαμμένο για πολύ καιρό. Και πραγματικά αυτό συνέβη! Ένα μικρό video του καναλιού tuning shop «412 Motorsport» στο Instagram αποκαλύπτει τι όντως έπαθε το άτυχο γερμανικό sedan των 400 ίππων.

Κινούμενο σε βορινό οδικό δίκτυο του Los Angeles με πολλές στροφές, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Μια κατολίσθηση έπληξε τον οδηγό την ώρα που περνούσε, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Σε χρόνο ρεκόρ καλύφθηκε με λάσπη έως την οροφή. Μάλιστα όταν φορτώθηκε πάνω στο γερανό έμοιαζε ακόμα χειρότερο. Όταν στέγνωσε η λάσπη δεν μπορούσε να αναγνωρίσει κανείς το χρώμα του μοντέλου. Οι περισσότεροι βλέποντας το συγκεκριμένο θέαμα θα πίστεψαν πως δεν υπάρχει γυρισμός και το αυτοκίνητο είναι πλέον κατεστραμμένο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
audi rs3

Ωστόσο, με τη χρήση του πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης, κατόρθωσαν οι ειδικοί να το ξανακάνουν να μοιάζει με αυτοκίνητο. Βέβαια, το ταλαίπωρο Audi RS3 δεν βγήκε εντελώς αλώβητο μετά από αυτή την περιπέτεια.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει κρεμάσει, το καπό έχει γδαρθεί, ενώ το φτερό και η πόρτα από τη μεριά του συνοδηγού έχουν υποστεί ζημιές. Όμως όλα δείχνουν να είναι αναστρέψιμα, με την προϋπόθεση ότι το νερό δεν κάλυψε μέρος του κινητήρα, προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες (Δείτε εδώ το βίντεο). 

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ