Το θρυλικό αρωματάκι της Audi

Audi Gecko 1

Η σαύρα γκέκο είναι κάτι περισσότερο από ένα αρωματικό αυτοκινήτου για τους λάτρεις της γερμανικής φίρμας.

Υπάρχουν πολλά σχέδια και τύποι αρωματικών αυτοκινήτου στην αγορά, από τα κλασικά δεντράκια μέχρι παιχνίδια και πολλά άλλα. Το συγκεκριμένο όμως αποσμητικό χώρου σε σχήμα σαύρας γκέκο παραπέμπει επίτηδες στην παλαιότερη διαφήμιση της Audi για το σύστημα τετρακίνησης quattro και δείχνει ταιριαστό για τους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

Audi Gecko 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μυρωδιά του αρωματικού είναι διακριτική (θυμίζει καινούριου αυτοκινήτου σε πιο ήπια μορφή) για να αρέσει σε μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων, ενώ έχει σχεδιαστεί για να στηρίζεται σωστά από τους αεραγωγούς των μοντέλων της Audi.

Audi Gecko 3

Το συγκεκριμένο αρωματικό αυτοκινήτου βγαίνει σε διάφορα χρώματα, εφαρμόζει στις περσίδες των αεραγωγών και μπορεί να διακοσμηθεί με σήματα ομάδων ή σημαίες χωρών. Ακόμα, η ποιότητα κατασκευής και η σχεδίαση δείχνει αρκετά καλή, ενώ είναι σίγουρο ότι αρκετοί οδηγοί μοντέλων της Audi θα διατηρήσουν το αρωματικό στη θέση του, ακόμα και όταν θα έχει ξεθυμάνει.

Audi Gecko 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του αποσμητικού σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα είναι 17 ευρώ και ως σημείο προσοχής αναφέρεται ότι δεν πρέπει να εκτεθεί για ώρα σε περιβάλλον με θερμοκρασία άνω των 85 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ