Θα δίνατε 50.000 ευρώ για έναν προσομοιωτή της Ferrari

Ferrari Simulator

Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα εισιτήριο για τον κόσμο της Formula 1; Η απάντηση έρχεται από έναν προσομοιωτή της Ferrari η τιμή του οποίου αγγίζει τα 50.000 ευρώ.

Το ακούγεται ίσως να ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο, ενδεχομένως να αποτελεί τον πιο εύκολο και προσιτό τρόπο για να ταξιδέψει κανείς στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ο λόγος για τον προσομοιωτή της Ferrari, ο οποίος πωλείται σε γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών δημοπρασιών με τιμή που δεν θα επέτρεπε σε έναν κοινό θνητό να τον αποκτήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σημερινός ιδιοκτήτης του προσομοιωτή δείχνει αποφασισμένος να τον αποχωριστεί αν στον τραπεζικό του λογαριασμό προστεθεί το ποσό των 50.000 ευρώ, κυνηγώντας ενδεχομένως το όνειρο απόκτησης ενός πραγματικού μονοθεσίου.

Σε ότι αφορά τον προσομοιωτή, αν και ο πωλητής δεν μοιράζεται πολλές τεχνικές πληροφορίες, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους καθώς στο πακέτο –πέρα από την ρέπλικα του μονοθεσίου της Ferrari- περιλαμβάνονται οι τρεις οθόνες καθώς και ένας ισχυρός υπολογιστής ο οποίος καλείται να υποστηρίξει τη διαδικασία της ψηφιακής προσομοίωσης.

Ακόμα και η τιμονιέρα η οποία έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό του μονοθεσίου δείχνει απολύτως προσαρμοσμένη στα δεδομένα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, ενισχύοντας τη ρεαλιστικότητα του συνόλου.

Για εκείνους, πάντως, που δεν διαθέτουν τα 50.000 ευρώ αλλά έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μέχρι τη Modena, τότε με μια επίσκεψη στο μουσείο της Ferrari και το ποσό των 25 ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έστω και για λίγα λεπτά της ώρας την εμπειρία «οδήγησης» του επίσημου προσομοιωτή της Scuderia Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ