Η Tesla φοράει δαχτυλίδι στους αγοραστές των μοντέλων της - Δείτε το λόγο

Tesla ring 1

Εάν έχετε κάποιο μοντέλο της Tesla μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ ενδιαφέρον αξεσουάρ που έχει την μορφή δαχτυλιδιού. Ποιες είναι όμως οι λειτουργίες του;

Υπάρχουν άπειρα αξεσουάρ αυτοκινήτου στην αγορά, άλλα χρήσιμα και άλλα όχι. Με την τεχνολογική πρόοδο όμως των αυτοκινήτων, αναγκαστικά έπρεπε να εξελιχθούν και τα αξεσουάρ για να συμβαδίζουν με τις νέες λειτουργίες τους.

Tesla Ring 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από αυτά τα σύγχρονα έξυπνα αξεσουάρ είναι και το δακτυλίδι της Tesla. Αυτό το μικρό αξεσουάρ μπορεί να αγοραστεί από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και προσφέρει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Όπως είναι γνωστό, τα μοντέλα της Tesla δεν διαθέτουν φυσικό κλειδί, αλλά κάρτα εισόδου και εκκίνησης του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Έχουν τεχνολογία NFC και μπορούν να «επικοινωνούν» με το αυτοκίνητο. Παράλληλα όμως, ο οδηγός μπορεί να χειριστεί και ορισμένες λειτουργίες του αυτοκίνητου μέσω της εφαρμογής στο smartphone.

Tesla Ring 3

Όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχουν κάμποσοι τρόποι για να έχετε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας, και ορισμένοι μπορείτε να τους βρείτε και αρκετά περίπλοκους. Σε κάθε περίπτωση, η άτυχη στιγμή μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα οποιαδήποτε ώρα και να μην μπορείτε να μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Να έχετε ξεχάσει για παράδειγμα την κάρτα πρόσβασης ή να έχει ξεμείνει από μπαταρία το κινητό σας τηλέφωνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και σε αυτό το σημείο είναι που μπαίνει στο «παιχνίδι» το δαχτυλίδι. Δεν πρόκειται για αυθεντικό αξεσουάρ της Tesla, αλλά για προϊόν της aftermarket αγοράς. Μπορείτε να το αγοράσετε σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με το γούστο σας ή το χρώμα του αυτοκινήτου, και να εκτελεί χρέη κλειδιού. Η διαδικασία σύνδεσης του δαχτυλιδιού με το αυτοκίνητο είναι εύκολη και δεν διαφέρει από αυτή της κάρτας πρόσβασης που διαθέτει.

Tesla Ring 4

Με αυτό τον τρόπο, το δαχτυλίδι βρίσκεται διαρκώς στο δάχτυλό σας και η πρόσβαση στο αυτοκίνητο θα είναι μία ακόμα πιο εύκολη υπόθεση. Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, μιας και η Jaguar Land Rover διαθέτει εδώ και χρόνια το activity key που είναι ένα βραχιόλι για την εύκολη και σίγουρη πρόσβαση των δραστήριων ιδιοκτήτων στο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ