Τεράστια συλλογή αυτοκινήτων βγαίνει σε πλειστηριασμό

Car collection

Συλλογή 230 κλασικών αυτοκινήτων, που ανήκε σε συλλέκτη από την Ολλανδία και ήταν κρυμμένη για χρόνια, αναμένεται να βγει προς πώληση μέσω δημοπρασίας, τον ερχόμενο Μάιο.

Όλα τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται μια Lancia Aurelia Spider και μια Mercedes-Benz 300S Roadster, ήταν στην κατοχή ενός επιχειρηματία από την περιοχή Ντόρντρεχτ. Ο ιδιοκτήτης τους άρχισε να τα μαζεύει πριν από 40 χρόνια, ενώ τα φύλαγε σε δύο διαφορετικά κτήρια, αλλά και μία εκκλησία.

Για προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν γίνει γνωστοί, δεν μπορούσε πλέον να τα κρατήσει και… κατέληξαν σε μια γκαλερί ονόματι Aaldering. Έτσι αυτή την στιγμή, όλα τα εν λόγω οχήματα υπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα δημοπρατηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Car collection b

Τα περισσότερα από αυτά, όπως κάποια Maserati, Lancia, Ferrari, Alfa Romeo, Jaguar, Aston Martin, BMW και Facel Vega, είναι ακόμη στην εργοστασιακή τους κατάσταση. Ο σημερινός διαχειριστής τους, Nico Aaldering, δήλωσε στην Telegraaf ότι η συλλογή είναι πραγματικά μοναδική.

Ο αρχικός κάτοχος τους, ποτέ δεν επικεντρώθηκε σε μία μάρκα ή έναν τύπο και γνώριζε ιδιαίτερα πολλά πράγματα για τα αυτοκίνητα, καθώς ήταν μεγάλος λάτρης τους. Επομένως αγόραζε απλά, ότι του άρεσε, αν και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν την ύπαρξή τους.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μία από τις αποθήκες που φυλάσσονταν. Ευτυχώς η πυροσβεστική πήγε εγκαίρως στο σημείο πριν αυτή πάρει έκταση και κατάφερε να τα σώσει.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ