Τέλος τα άγνωστα λαμπάκια στο ταμπλό – Νέα λειτουργία για smartphone αλλάζει τα δεδομένα

Πέντε άγνωστε ενδείξεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις στον πίνακα οργάνων 2023

Μια έξτρα και πολύτιμη χείρα βοηθείας αναμένεται να προσφέρουν σύντομα τα smartphones της Apple χάρη στο νέο λειτουργικό iOS 17, το οποίο και ετοιμάζεται.

Η εξέλιξη των smartphones συνεχίζει να κάνει όλο και πιο εύκολη την καθημερινότητα των χρηστών με την εύρεση χρήσιμων πληροφοριών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να είναι ένα από τα ατού που τα καθιστά αναντικατάστατα.

Τα iPhone της Apple, είναι κινητά που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων και το επιβεβαιώνουν μία ακόμη φορά με το νέο λειτουργικό iOS 17, το οποίο έρχεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες που προσφέρουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο λειτουργικό θα βελτιώσει πολλές από τις εφαρμογές και λειτουργίες των iPhone που μπορούν να το υποστηρίξουν και εκείνη που αναμένεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στο αυτοκίνητο είναι η βελτίωση της εικονικής βοηθού Siri και της λειτουργίας Οπτικής εύρεσης (Visual Look Up).

Η Οπτική εύρεση που φέρουν τα iPhone επιτρέπει στη Siri να αναλύει και να αναγνωρίζει διάφορα στοιχεία και αντικείμενα που βρίσκονται σε μια φωτογραφία και να παρέχει άμεσα πληροφορίες γι' αυτά στον χρήστη του κινητού.

Πλέον το iOS 17 φέρνει μαζί του και τη δυνατότητα για το Visual Look Up να αναγνωρίζει τις ενδείξεις στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου και να εξηγεί στον οδηγό τη σημασία τους.

Η εν λόγω αναβάθμιση μπορεί εν δυνάμει να λύσει τα χέρια του οδηγού σε μια κατάσταση ανάγκης: αν για παράδειγμα ανάψει στον πίνακα πληροφοριών μια άγνωστη ένδειξη που δεν είχε κάνει ξανά την εμφάνισή της, ο οδηγός μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία της έπειτα να ζητήσει από τη Siri να του εξηγήσει τη σημασία της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παραπάνω σημαίνει ότι ο χρήστης iPhone δεν χρειάζεται πλέον να ανατρέχει στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή κάθε φορά που δεν γνωρίζει μια ένδειξη στον πίνακα πληροφοριών του αυτοκινήτου του, ενώ με τη χρήση του Οπτικής εύρεσης μπορεί να φρεσκάρει τη μνήμη του για τις υπόλοιπες ενδείξεις στον ταμπλό ενός αυτοκινήτου.

Το Visual Look Up λειτουργεί, εκτός από τις ενδείξεις του πίνακα πληροφοριών και για τα κουμπιά και χειριστήρια που βρίσκονται εντός της καμπίνας ενός αυτοκινήτου. Το νέο λειτουργικό iOS 17 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο κοινό τις ερχόμενες εβδομάδες, ενώ οι ενδείξεις και τα κουμπιά που θα αναγνωρίζει η λειτουργία θα εμπλουτιστούν με τον καιρό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ