Τέλος η επικίνδυνη άσφαλτος στη Λεωφόρο Σχιστού

Λεωφόρος Σχιστού

Εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων, η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά.

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής για τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια καθ΄όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πειραιά . Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου Συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής με προϋπολογισμό 4.000.000,00€.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
λεωφόρος σχιστού εργασίες

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (6/8) στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της τροχαίας.

«Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποκτά ένα οδικό δίκτυο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής με παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

λεωφόρος σχιστού εργασίες
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της λεωφ. Ποσειδώνος, από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι και την Λ. Αλίμου, ενώ λίγο αργότερα εργασίες συντήρησης έγιναν και στη λεωφ. Κηφισού. - Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ