Στα πράσα πιάστηκε οδηγός -Έκρυβε 500.000 ευρώ στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

Paranoma xrimata sto autokinito 1

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του Μονμελιάν στη Γαλλία βρήκαν τα κρυμμένα λάφυρα του Άγγλου πολίτη, τα οποία προέρχονται από δραστηριότητες διακίνησης ναρκωτικών.

Εάν κρύβετε χρήματα στο ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου σας, θα πρέπει ίσως να το ξανασκεφτείτε.

Ή μάλλον, αποφύγετέ το αν δεν θέλετε να καταλήξετε στη φυλακή όπως ο Άγγλος πολίτης που συνελήφθη από τελωνειακούς στο Μονμελιάν, την στιγμή που επιθεωρούσαν το αυτοκίνητό του και εντόπισαν τη «λεία».

Paranoma xrimata sto autokinito 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός του αυτοκινήτου με το «φορτωμένο» με χρήμα ρεζερβουάρ δικάστηκε αμέσως στις 23 Οκτωβρίου και καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Σαβοΐας σε δύο χρόνια φυλάκιση, δεκαετή απαγόρευση εισόδου στη χώρα και πρόστιμο άνω των 700.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσει 200.000 ευρώ περισσότερα από την αξία των δεσμίδων που μετέφερε.

Paranoma xrimata sto autokinito 3

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί την προέλευση των χρημάτων. Ενημερωτικά, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει κάποιο αποδεικτικό έγγραφο για μεταφορά ποσών άνω των 50.000 ευρώ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, και επειδή οι δεσμίδες ήταν κρυμμένες, οι Γάλλοι τελωνειακοί υποπτεύονται ότι πρόκειται για διεθνή διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας, μέσω Γαλλίας.

Paranoma xrimata sto autokinito 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άγγλος διακινητής συνελήφθη στα σύνορα με την Ιταλία, τα οποία ετοιμαζόταν να περάσει. Ωστόσο, η υψηλή ταχύτητα με την οποία οδηγούσε, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και τον ακινητοποιήσαν.

Με την βοήθεια των εκπαιδευμένων σκύλων, κατάφεραν να βρουν το παράνομο φορτίο στο ρεζερβουάρ της Mercedes-Benz E-Class. Συνολικά βρέθηκαν 44 δέματα χρημάτων σε συσκευασίες κενού, αξίας 480.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ