Τα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κορυφή του χιονισμένου Ολύμπου

Περιπολικά Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να μας εκπλήσσει και μάλιστα ευχάριστα, αξιοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα ώστε να αναδείξει ένα διαφορετικό, πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Ένα διαφορετικό πρόσωπο επιχειρεί να αναδείξει η Ελληνική Αστυνομία αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αμεσότητα που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε μια εικόνα από τα περιπολικά τα οποία περιπολούν στους δρόμους του Ολύμπου, καλημερίζοντας με φόντο ένα άκρως χειμερινό αλλά συνάμα ειδυλλιακό σκηνικό τους ακόλουθους του λογαριασμού.

Μάλιστα τα περιπολικά τα οποία, έστω και άθελά τους, πρωταγωνιστούν στην εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τα γνωστά σε όλους Skoda Octavia στη δεύτερη και τρίτη γενιά του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα οχήματα της ΕΛΛΑΣ δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, επιλέγοντας κατά πάσα πιθανότητα τη λύση των χειμερινών ελαστικών για να κινηθούν σε περιοχές με σταθερά χαμηλές θερμοκρασίες και συχνές χιονοπτώσεις.

Όπως προαναφέραμε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο για να επικοινωνήσει με τους ακόλουθους των λογαριασμών που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνοντας μάλιστα το παρόν και στις πλέον απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ