Τα νέα φθηνά κινέζικα ήρθαν στην Ελλάδα -Πόσο κοστίζουν

baw pony

Στην αγορά της χώρας μας έκανε την εμφάνισή του ένα ακόμη λιλιπούτειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη του αυτονομία και τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό του.

Πληθαίνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «τσέπης» στην ελληνική αγορά, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στους αστικούς περιορισμούς του σήμερα και του αύριο, συνδυάζοντας την ευελιξία κίνησης με τον οικολογικό χαρακτήρα.

BAW Pony εξωτερικό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις τελευταίες αφίξεις στην αγορά της χώρας μας είναι η κινεζική εταιρεία BAW (Beijing Automobile Works) που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1953.

BAW Pony εσωτερικό

Επί ελληνικού εδάφους θα κυκλοφορεί το μοντέλο BAW Pony, ένα λιλιπούτειο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με μοντέρνα εμφάνιση και σύγχρονες τεχνολογίες. Την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκαν, μάλιστα, οι πρώτες ταξινομήσεις του Pony στη χώρα μας -όπου έρχεται ως επαγγελματικό- γεγονός που σηματοδοτεί τα εγκαίνια της εμπορικής πορείας του οχήματος στην ελληνική αγορά.

BAW Pony
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το μοντέλο, αυτό έχει μήκος 3,151 μ., πλάτος 1,498 μ. και ύψος 1,580 μ., με το μεταξόνιό του να ανέρχεται σε 2,050 μ. και το βάρος του να περιορίζεται στα 795 κιλά.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα του BAW Pony, αποδίδοντας 27 ίππους και 26 Nm, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 90 χλμ./ώρα. Για την τροφοδότηση του ηλεκτροκινητήρα φροντίζει μια μπαταρία σιδήρου φωσφορικού λιθίου (BMS) που έχει ενεργειακή χωρητικότητα 13,7 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία 170 χλμ., όπως ανακοινώνει η εταιρεία.

BAW Pony εσωτερικό

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε χρώματα (λευκό, γκρι, κόκκινο, ροζ και κυανό), με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- φώτα ημέρας LED, ηλεκτρική ρύθμιση εξωτερικού καθρέπτη, ενωμένη διπλή οθόνη 10,25” με κάμερα 360 μοιρών, αυτόματο κλιματισμό, ABS +EBD και ενσωματωμένο φορτιστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το BAW Pony είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με τιμή 12.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης. 

BAW Pony

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ